8. huhtikuuta 2016

Limaista touhua

Varoitus! Nyt puhutaan eritteistä :D

Eilen valkovuotoa tuli jo niin reippaasti, että piti ihan käyttää pikkuhousunsuojaa. Vuoto oli superliukasta ja venyvää, joten voisin tulkita sen ovislimaksi.

Ovislimasta huolimatta testi näytti kuitenkin vielä nollaa. Voi olla, että olen missannut LH-huipun tai sitä ei tässä kierrossa tule ollenkaan, mutta voinen silti olettaa menkkojen alkavan parin viikon päästä. Jes ihanaa!

Ajattelin tehdä testejä vielä niin kauan kun tämä "liukkaan kelin varoitus" on päällä ja sitten kun tulee selkeesti kuivakausi, niin on turhaa enää tehdä testejä. Jee!

Tänään aamulla lämmöt oli taas himpun verran kohonneet. Tähän asti ollaan oltu vielä alle 36 asteen, mutta tänä aamuna mittari näytti jo 36.02. En sitten edelleenkään tiedä voiko kyseessä olla vaan unirytmin palautuminen loman jälkeen vai voisiko tuo oikeasti viitata ovulaatioon. Veikkaan molempia :D

Oli miten oli, niin nyt olen kutakuinkin kartalla tästä kierrosta ja se riittää minulle. Huh.

Ihanaa viikonloppua kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Tuli muuten mieleen, että jos sinulla on havaittu PCO-tyyppiset munasarjat niin voi olla, että ovistestit eivät toimi aina luotettavasti. Itse testasin ovulaatiota testeillä ja sain vain harvoin kunnon plussan testiin (jopa ovulaation on induktiossa plussa jäi puuttumaan vaikka ultralla ovulaation toteutuminen todettiin). Luovuin testeistä ja aloin luottamaan kehon merkkeihin eli erityisesti juuri tuohon valkovuodon määrään ja koostumukseen. Näillä merkeillä onnistuinkin sitten raskautumaan useita kertoja (vaikka keskenmenoihin päättyivätkin).

    Eli jos testaaminen stressaa, jättäisin sen pois ja luottaisin kehon merkkeihin. Raskautumisen kannaltakin on parempi, että pystyt rentoutumaan. :)

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen myös lukenut joskus tuosta, että PCO-tyyppiset munasarjat voi näyttää virheellisiä tuloksia testeissä. Ihan raskauden yrittämisen alkuaikoina tunnustelin pelkästään kehon merkkejä ja myöhemmin huomasin testien perusteella, että ovulaatio olikin muutaman päivän myöhemmin, kuin mitä olin kehon merkeistä tulkinnut. Silloin kerran kun sattui ovulaatio olemaan ultratessa, niin ovistesti näytti positiivista, eli luotan kyllä positiiviseen testiin, mutta uskon myös, että aina se ovulaatio ei siinä testissä näy vaikka tapahtuisikin. En siis stressaa ovistestien käyttämistä, vaan pidän niitä ainoastaan lisäapuna ja tukena, jos se sattuu positiivista näyttämään :) Ovistestit on siis minulle pelkästään hyödyke, eikä niinkään huolen aihe. En ota niitä niin vakavasti :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)