15. huhtikuuta 2016

Oireita vai oireita

Voiko oireettomuus olla oire? :D

Nyt kun olen tavallaan jo ne alkuraskauden oireet kokenut, niin osaan hieman paremmin todeta, että mikä on perus PMS oire ja mikä on raskausoire. Vai osaanko? Lueskelen aina välillä haikeana tuon edellisen kierron kirjoituksiani. Olen kovasti kertonut olevani oireeton, mutta jotain kivaa pikku oiretta on silti ollut havaittavissa. Ehkä olo oli oireeton, koska aiemmissa kierroissa olen tuntemut mitä voimakkaimpia oireita ja ollut satavarma, että nyt on tosi kyseessä. No eipä ollut. Voisin siis melkeinpä väittää, että vakuuttavin raskausoire on se, ettei ole oireita :D No okei, ehkä ei aina, mutta tuon oireettomuuden takia se silloinen testiin pärähtänyt plussa osasi totisesti yllättää.

Tässä kierrossa en ole havainnut minkäänlaista oiretta ja nyt mennään siis dpo 5:ssä. Perus ovisturvotus on päällä edelleen, mutta ei oikeastaan mitään muuta. Ei edes turvonneet ja kipeät rinnat, mikä tulee tyyliin aina. Lämmön nousun tunsin eilen, kun iho oli kuuma ja hihojen ylös vetäminen tuntui herkältä iholla. Tiettekö silleen kuin olis kuumetta.


Aamulla mittasinkin jo noin 36.5, eli nousussa ollaan. Tässä hitaamman munasarjan kierrossa lämmöt voi nousta jopa yli 37 asteen. Nopeamman munasarjan kierrossa 36.5 astetta on jo melkeimpä maximi.

Odotan jo innolla tulevaa terolut kiertoa. Ei ole enää kuin noin kolme viikkoa ja pääsen aloittamaan uuden kuurin. Toivoisin sen tasoittavan kiertoani hieman ja sitten, kun saan vielä vedettyä sen pitkän kierron terolut kuurin, niin sen jälkeen jännätäänkin, että mitä käy sen jälkeiselle luomukierrolle. Toivottavasti kierrot alkais tasoittua ja alkais muistuttaa pikkuhiljaa normaalia 28 päivän kiertoa.

Tämmöisiä tuntemuksia taas tänään :)

4 kommenttia:

  1. Ikävä tuottaa pettymys, mutta väittäisin, ettei dpo 5 tunnu vielä muuta kuin kuviteltuja oireita. :) Alkio kiinnittyy n. viikko ovulaation jälkeen ja ennen sitä kehossa ei tapahdu mitään normaalista poikkeavaa. Mulla ensimmäiset oireet ekassa onnistuneessa raskaudessa tuli muutama päivä ennen menkkojen alkamispäivää. Hengästyin tosi helposti, kun ravasin pentukoira sylissä portaita ylös alas pissareissuille. Kunto oli kyllä huono, mutta ei niin huono :D Toinen oli rintojen aristus normaalia pitempään. Mulla oli silloin aina ovulaatiosta menkkojen alkuun kipeähköt rinnat, kesti tasan 14 päivää. Silloin kesti pitempään, kun menkat ei alkanutkaan. Toisessa raskaudessa oireita ei ollut ollenkaan enkä olis uskonut olevani raskaana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mä just nimenomaan tarkoitankin :D yleensä aina tulee jotain pms oireita heti ovulaatiosta eteenpäin. Mutta en siis tosiaan odota tulevani tästä kierrosta raskaaksi, mutta kirjottelen vaan ylös taas kaikki, niin voi niitä sitten jälkikäteen lueskella :) Kuulostaa kyllä erittäin tutulta nuo sun oireet, kun itsekkin sain niitä sen kaksi viikkoa potea. En ole suinkaan pettynyt. Ainoastaan utelias ja kiinnostunut :D

      Poista
  2. Myös keltarauhanen voi aiheuttaa erilaisia oireita. :) Mutta pidän teille kuitenkin peukut pystyssä että raskaus alkaisi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raskaus olisi toki tervetullut, mutta en elättele tästä kierrosta vielä turhia toiveita :) Onneksi pian päästään uuteen kiertoon!

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)