13. huhtikuuta 2016

Kolme kuukautta!!!

Voi ei! Kerroin aiemmin, että mieheni sattui olemaan kipeänä(ja on itseasiassa edelleen) juuri ovulaation aikaan. Kuumeessa ei siis pahemmin tullut hyödynnettyä tuota hymynaamaa. Tai kyllähän me vähän yritettiin, mutta miehen kunto oli sen verran heikossa hapessa, että eihän siitä mitään tullut. Ja ei siinä siis mitään. Me jo vitsailtiinkin, että mitähän uimareille(siis siittiöille) käy kuumeessa. No ei varmaan mitään kovin hyvää.

No nyt sitten ajattelin huvikseni vähän googleilla, että "kuoleeko siittiöt kuumeessa" ja löysin tämän vau.fin artikkelin. Sen mukaan kuume heikentää siittiöiden laatua ja tuotantoa. No se ei tullut yllätyksenä. Ihan ymmärrettävää. Mutta sitten luin artikkelia eteenpäin ja siinä kerrottiin, että näiden ns. vaurioituneiden siittiöiden häviämiseen menee keskimäärin kolme kuukautta. Siis kolme kuukautta!!

Ihan kun tässä ei olis jo muutenkin vaikeuksia raskautua, niin sitten vielä tämä kaiken lisäksi. Prkl!

Noh yrittämistä ei kuulemma kuitenkaan tarvitse lopettaa, koska luonto kyllä hoitaa sen niin, ettei viallinen siittiö pääse hedelmöittymään, mutta todennäköisyys raskauden alkamiselle pienenee.... entisestään.

No nyt ei kai auta muu kuin odottaa kärsivällisesti ja hyväksyä se tosi asia, että raskaus tuskin alkaa ennen kesää. Kolme kuukauden päästä me ollaankin jo meidän häämatkalla, joten sinne sitten vaan sitä priimaa, kiitos :D

Tämmöstä tällä kertaa.

P.S. mulla on terolut kuuria jäljellä nyt toukokuulle ja kesäkuulle, joten jospa se heinäkuu sitten olis se meidän kierto. Hope so!

2 kommenttia:

  1. Voiko toi pitää paikkaansa? Vaikea uskoa :-( toivottavasti ei!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki voi, ja uskonkin kuumeen heikentävän laatua, mutta pitää muistaa, että siittiöitä on spermassa miljoonia ja satoja miljoonia, että kyllä sieltä varmasti aina yksi löytää ehjänä perille :D Mutta jos ei tärppi käy, niin ei kannata huolestua, koska syynä voi olla jo tuo pelkkä kuume.

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)