20. huhtikuuta 2016

Tilannekatsaus dpo 10

Ajattelin vain tulla kirjoittelemaan pientä tilannekatsausta, vaikkei mitään ihmeempää olekkaan tapahtunut. Eilen kuvittelin tuntevani jotain kiinnittymisnipistelyä kohdun seutuvilla ja venytellessä vihlas ihan kunnolla. Todennäköisesti vaan kuvittelin kaiken ja nipistely johtui jostain aivan muusta.

Tänään aamulla muistin taas mitata aamulämpöni ja se näytti 36.64. Hyvin näyttäis keltarauhanen toimivan. Illalla lämpö nousee helposti jopa yli 37 asteen. Jännä, että tässä hitaammassa kierrossa tuo kertarauhashormoni on ihan normaali, mutta ovisbongailuista huolimatta raskaus ei ole alkanut. Sitten taas se lyhyt ja pco-tyyppisen munasarjan kierto taas toi meille terolutien avulla positiivisen tuloksen. Olen muutenkin huomannut, että hormoniheilahdukset ei ole niin suuria tässä hitaan munasarjan kierrossa, kun naama ei kuki niin pahasti, kun sitten taas tuossa nopeammassa kierrossa. On tää mun kroppani kans yks.

No jaa, ei mulla oikeestaan mitään ihmeempää ollu. Tänä aamuna junassa tuntui vähän sellaista matkapahoinvointia, mistä en yleensä kärsi, mutta se meni kyllä nopeesti ohi. Rinnoissa en oo havainnu oikeestaan mitään muutosta, vaikkakin välillä tuntuu sellaisia vihlovia pistoja siellä täällä. Muistan kuitenkin, että silloin kun olin oikeasti raskaana, niin rinnat olivat ihan tajuttoman kipeät ja etenkin nännit olivat sellaiset, ettei paljoo raaskinut edes koskea.

Mutta, enää neljä päivää menkkoihin ja uuteen kiertoon, jipheeiii!!

3 kommenttia:

  1. Millä siis päättelet tuon hitaan ja nopean munasarjan?:) tietenkin päivien kuluessa, mutta muuten? Kun munasoluhan ei irtoa täsmällisesti vuorotellen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tietenkään varma voi olla, mutta tiedän kerran tuossa hitaassa kierrossa munasolun irronneen vasemmasta munasarjasta ja tuntuis loogiselta, että ne irtoo vuorotellen kummastakin, kun kiertojen pituudetkin tuntuu menevän vuorotellen :D Toki myös ovulaation tunnen selkeästi välillä vasemmalla ja välillä oikealla.

      Poista
    2. Siis ultrassa todettu ja samalla todettu oikea munasarja pco-tyyppiseksi. Voi olla, että vasenkin on, mutta sitä ei pystynyt sillon sanomaan kun johtofollikkeli oli juuri puhkeamassa.

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)