25. huhtikuuta 2016

Voiton puolella

Ensimmäiset menkat keskenmenon jälkeen alkaa olla jo pikku hiljaa voiton puolella. Vuoto oli aluksi melko runsasta, mutta kivut oli ihan siedettävät. Ehkä jopa laimeemmat kuin yleensä. En osaa sanoa varmaksi. Nyt alkaa olemaan enää ihan pientä vuotoa ja ollaan jo kierronpäivässä 4.

Enää 10 päivää jäljellä ja voin aloittaa taas uuden terolut kuurin. Toivottavasti tämä seuraava kierto pysyy ihan maltillisen pituisena ja jos ovis sattuis tulemaan ajallaan, niin se ois tietty ihan mahtavaa.

Lauantaina vietettiin meiän yksikuukautishääpäivää :D haha who does that! No me tehtiin ja ostettiin ihan valkoisia ruusujakin sen kunniaksi. Juotiin pullo punaviiniä ja katsottiin yhdessä elokuvaa. Ei mitään sen kummempaa sentään, mutta olipas kuitenkin ihana viettää aikaa yhdessä murehtimatta mistään ylimääräisestä.

Tällä viikolla pistetään vappusima tekeytymään ja leivotaan iso kasa munkkeja ja lauantaina sitten herkutellaan! Saatetaan ehkä käydä vilkasemassa yhtä uutta autoa, mutta mitään varmaa ei olla vielä päätetty. Malli on kuitenkin farkku ;)

Ei mulla nyt sen kummempia oikeastaan tähän hätään ole. Lämmöt oli viikonlopun jälkeen laskenut taas 36.25 asteeseen, joten uusi kierto voi todellakin alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)