18. huhtikuuta 2016

jälkisuru ja pettymys

Enää viikko aikaa menkkoihin. Niihin ensimmäisiin kuuluisiin menkkoihin keskenmenon jälkeen. Huoh. Tässä vaiheessa iskee haikeus ja suru, katumus ja pettymys. Miksi meille kävi näin? Tällä hetkellä voisin olla onnellisesti 13. viikolla raskaana. Ensimmäinen kolmannes selätettynä ja mahdollisesti ensimmäinen kuva tulevasta pikkuisesta lompakossani. Näin ei kuitenkaan ole. Sen sijaan odottelen taas seuraavaa ja seuraavaa kiertoa, josko viimein olisi meidän aika.

Olen lukenut paljon siitä kuinka keskenmenon jälkeen moni on tullut heti raskaaksi. Vaikka salaa toivon niin käyvän myös meille, niin pahoin pelkään sen jäävän vain haaveeksi.

Tänään on dpo 8 ja oireita ei ole tällä hetkellä mitään. Aamulla tunsin outoa vihlontaa häpyluun seutuvilla ja alaselkää särki. Näin jo untakin menkoista, joten eiköhän ne sieltä tule ihan ajallaan.

Ei mulla muuta.

8 kommenttia:

  1. Sama juttu. Suru tuli jälkijunassa, ensimmäisten keskenmenoa seuranneiden menkkojen jälkeen eikä vieläkään oikein oo helpottanut, nyt on neljä päivää toisiin menkkoihin. Täytyy olla ajattelematta sitä mitä voisi olla koska sitä ei vaan ole. Täytyy vaan luottaa että kaikki tapahtuu aikanaan.

    T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta. Tällä hetkellä tuntuu että ainoa lohtu olisi uusi raskaus, mutta niin ei tosiaan kannata ajatella. Kyllä tämä tästä. Päivä ja kuukausi kerrallaan. Pitää keskittyy niihin hyviin asioihin mitä jo on :)

      Poista
  2. Mä uskon, että pian se plussa tulee jo ruutuun taas uudelleen. Tiedän mikä harmitus ja suru keskenmeno on. Vaikka sitä osaakin ajatella, et parempi näin aikaisin mennä kesken kuin se että vaikkapa myöhemmin raskaudessa ilmenisi vaikea kromosomihäiriö. Mutta kyllä se harmittaa. Itsekin kuulun näihin, joille uusi raskaus tuli ilman menkkoja välissä mutta olen lukenut että noin kuusi seuraava kiertoa keskenmenosta ovat hedelmällisempiä joten älä heitä toivoa ollenkaan <3 sä oot jo kerran raskaaksi tullut hyvin kevyellä lääkityksellä joten sulla jos jollakin on toivoa!

    itselläni ei vielä dpo 7 tuntunut mitään oireita. Eka keskenmennyt raskaus oireili heti aika klassisesti mut seuraava plussa kyl yllätti, olo oli epäuskoinen. No kyl niitä oireita myöhemmin piisasi mut en olis kyl heti arvannut et oon taas raskaana...so you never know :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos lohduttavista sanoistasi :)♥ Ja onneksi olkoon uudesta raskaudesta! Tunteet heittelee tällä hetkellä aika laidasta laitaan. Välillä aina uskon, että toivoa vielä on, mutta sitten tulee taas epätoivo. Mutta jospa se seuraava lääkkellinen kierto jo toisi taas lisää toivoa :)

      Poista
  3. Minulla todettiin keskenmeno 7.1. jonka seurauksena takana lääkkeellisen tyhjennyksen yritys, kaavinta sekä kohdun tähystys+uusi kaavinta. Ensimmäiset luomumenkat keskenmenon jälkeen olivat kuukausi sitten ja toisia ei oletettavasti tulekaan, koska tein positiivisen raskaustestin viime perjantaina ♡ Vaikka hyvin alussa mennään, olen iloinen että voin kuitenkin vielä raskautua useista kohtuun kohdistuvista toimenpiteistä huolimatta. Valan siis toivoa sinullekin, että raskautuminen tapahtuisi jopa helpommin km:n jälkeen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii ihanaa!♥ Voi kunpa meilläkin kävisi onni :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)