7. huhtikuuta 2016

Kehon merkkejä

Olen koittanut kovasti analysoida kehon merkkejä, että missähän vaiheessa kiertoa sitä ollaan nyt menossa.

Olen mitannut joka aamu lämmön heti herättyäni. Lomani aikaan nukuin vähän pidempään, joten lämmöt oli hieman korkeammalla kuin mitä ne nyt on ollut, kun olen taas herännyt kuudelta töihin. Lomalla lämpö pyöri siinä 36.2 hujakoilla ja töihin paluun jälkeen se on ollut reippaasti pienempi, eli noin 35.5. Nyt tänään huomasin, että lämpö oli pikkasen noussut; 35.9 asteeseen, ja nyt mietinkin, että johtuuko se mahdollisesti tulevasta ovulaatiosta vai vaan unirytmin tasoittumisesta takaisin aikaisempaan heräämiseen.

Joo tiedän, että sanotaan lämpöjen nousevan vasta 1-2 päivää ovulaation jälkeen, mutta mitä nyt itse olen jo pidemmän aikaa seurannut lämpöjäni, niin olen havainnut pientä lämmön nousua ja ennen kuin ovulaatiotesti on näyttänyt hymynaamaa.

Eilen havaitsin taas pientä muutosta tuolla alakerrassa. Nimittäin runsas valkovuoto. TÄMÄ Luomupimun ovulaatioliman tunnistus opas on ihan parhautta :D Tunnistan niin selkeästi nuo vaiheet. Pari päivää sitten oli tuollaista tahmaista vuotoa, eilen se oli vähän enemmän sellaista juoksevampaa ja geelimäisempää. Jospa tänään tai viimeistään lähipäivinä ilmestyisikin jo hymynaama ovistestiin! Tai jos sitä ei ilmesty ollenkaan(eli ovulaatiota ei tapahdu tässä kierrossa), niin voinen kuitenkin olettaa menkkojen alkavan noin kahden viikon päästä tästä päivästä lähtien.

Voih olisipa tämä kierto jo pian ohi...

4 kommenttia:

  1. Mitä jos ottaisitkin ihan rennosti tässä kierrossa? Et kyttäilisi lämpöjä etkä hermoili ovistestien kanssa. Voisittehan harrastaa seksiä vaikka joka päivä, mutta ilman kauheata stressausta?
    Eikö olis kiva toisaalta antaa keholle ja mielellekin yksi vähän rennompi kierto keskenmenon jälkeen?
    Ja muutenkin varmasti jo iso stressi siitäkin kun ei tiedä missä vaiheessa kiertoa ollaan vai tuleeko koko ovista ollenkaan. Kyllähän sitä ehtii keskittyä sitten kierron kartoitukseen vaikka jo heti seuraavassa kierrossa :)

    Vai onko sulla suuret paineet yrittää raskautua ihan heti? Monet lääkärithän suosittelevat yhden kierron odottamista ennen seuraavaa raskautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, olenkohan antanut itsestäni ihan vääränlaisen kuvan :O En stressaa tästä kierrosta, mutta haluaisin sen vaan jo olevan ohi, koska haluan päästä ensi kierrossa kokeilemaan taas teroluteja :D Lämpöjen mittailut ja ovistestien tekeminen on alkanut muodostumaan jo rutiiniksi, joten en niitäkään sen pahemmin ajattele koko aikaa. Tarkoitus ei ole tästä kierrosta raskautua, vaan ihan vaan haluan vähän kartoittaa milloin menkat mahdollisesti alkaa. Kyllähän keho varmasti antaa etukäteen jotain merkkejä, mutta en vaan haluaisi, että ne pääsee yllättämään :) Kiitos kuitenkin kommentistasi!

      Poista
  2. Kyselit blogissani ensimmäisen keskenmenoni jälkeisestä kierrosta ja vastasin siihen väärin. Tarkistin tänään kalenterista ja oikeasti kaikki meni näin: Keskenmenon jälkeen ensimmäiset kuukautiset tulivat kahden kuukauden päästä ja seuraavia ei sitten enää kuulunutkaan ja ne käynnistettiin neljän kuukauden päästä Teroilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa okei, hyvä tietää, että palautumiseen voi mennä muutamakin kierto :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)