28. huhtikuuta 2016

Stressiä?

Ensinnäkin kiitos ihan hirmuisesti kaikille lukijoille tsempeistä edelliseen kirjoitukseeni. Vaikka ne kommentit olisivat vain yksi pieni "♥", niin siitä tulee sellainen tunne, että joku ns. kuuntelee ja välittää.

Mieli on edelleen vähän sekava. Tuntuu, että haluaisin vain itkeä vollottaa, mutta samaan aikaan haluaisin olla iloinen ja menevä. Tahtoisin juosta ja hyppiä ja olla iloinen ja hymyillä :D Noniin nyt minut taidetaan luokitella jo hulluksi. No ei vaan siis, onneksi kohta on taas viikonloppu ja vappu, niin saa vähän irrotella.

Musta tuntuu, että mulla on ollut viime aikoina ehkä vähän jotain stressin poikasta. Kalenteri on täyttynyt erilaisista menoista. Olen käynyt pitkästä aikaa hammaslääkärissä ja olen käynyt poliisiasemalla anomassa uutta passia ja ajokorttikin piti uusia nimen vaihtumisen takia. Yhtiökokouskutsukin tuli ja vappuunkin ollaan valmistauduttu omatekemällä simalla ja munkeilla. Ja sitten tuli nämä vauvauutiset ja Tiinan lapsen 1-vuotissynttäritkin ja toisen kaverin babyshoweritkin pitäis vielä järkätä...

Vaikka kaikesta kyllä selviää päivä kerrallaan, niin pieni ylikuormitus alkaa olla lähellä. Sitten kun vielä kroppakin alkaa olla jo ihan jumissa ja samaan aikaan vielä haluan toivoa, että meilläkin vielä tärppää pian. Ovulaatiota odotellaan taas innolla, mutta kauhulla. Äsh ei saisi stressata moisesta.


Noh eiköhän tämä stressi taas kohta hellitä. Enää 70 päivää häämatkaan. Jiphee! Jollainhan sitä on lohduttauduttava :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)