1. huhtikuuta 2016

Siis joko nyt on huhtikuu!

Aika menee ihan älyttömän nopeesti, mutta taas toisaalta hitaasti. Tuntuu että pari kuukautta kesään on lyhyt aika, mutta taas toisaalta pari viikkoa menkkoihin on ihan järjettömän pitkä aika. Odottavan aika on pitkä, niin kuin sanotaan...

Olen tikutellut ovista nyt joka päivä, eikä vieläkään se pirun testi hymyile minulle. Oiskohan tänään jo kp 25 jopa. En sinänsä usko, että edes ovuloin tästä kierrosta, mutta olis kiva saada jotain osviittaa siitä, että milloin ne menkat nyt sitten alkaa.

Puhelimeeni kilahti juuri kuukautiskalenterin ilmoitus, että ovulaatio tapahtuisi huomenna. Epäilen kovasti, että näin on, mutta olishan se kiva, jos se pitäiskin paikkansa. Sen verran on kyllä toiveikas olo, että koko ajan on ihan hirveät himot päällä ja liukkaan kelin varoitus :D Voi kumpa olisin saanut ottaa ne terot jo tässä kuussa...

Noh on minulla vielä kahden kuun Terolutit jäljellä. Pääsen kokemaan taas yhden lyhyen kierron ja yhden pitkän kierron Terolut-kuurin aikana. Jännityksellä odotan jo, että miten ne vaikuttaa siihen pitkään kiertoon. Lyhyessä kierrossahan ne vaikutti täydellisesti, kun tiputteluvuoto loppui kuin seinään ja tulinpa siitä kierrosta vieläpä raskaaksikin.

Saas nähdä miten meidän käy.

4 kommenttia:

  1. Hyvin usein ovulaatiota ei edes tule ekassa kierrossa keskenmenok jälkeen, näin ainakin gyne mulle sanoi vaikka sen jälkeen ultrasi ja huomasikin että mulla oli jo ovis tulossa 4 viikkoa keskenmenon jälkeen jo siinä ekassa kierrossa. Eli en sinuna huolestuisi jos ovista ei vielä näy ja ainahan ovis ei piirry tikkuihin joten kannattaa luottaa siihen omaan fiilikseenkin ihan varmuuden vuoksi :)

    Miten muuten lasket nyt kiertopäivät? Keskenmenoahan et pysty laskemaan menkoiksi tai siinä ei ainakaan järkeä ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :) Olenkin lueskellut foorumeilta erilaisia kokemuksia ensimmäisestä kierrosta keskenmenon jälkeen ja joillakin se on kestänyt tooosi pitkään ja toisilla taas se on ollut ihan normaali kierto. En siis huolestu, mutta olen vaan hieman malttamaton :D Olen laskenut ihan keskenmenovuodon alkamispäivästä. En oikein tiedä mistä muustakaan laskisin. Vuoto loppui kokonaan vasta 19.3, mistä on nyt parisen viikkoa.

      Poista
  2. Ihailen kyllä sun asennettas. Peukut pystyssä että se ovulaatio sieltä tulisi ja ennen kaikkea vauva! <3

    VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)