5. syyskuuta 2016

Pelko

Ensimmäinen viikko plussauksesta on madellut ihan mielettömän hitaasti ja tänään on vasta 4+5. Oireita ei ole paljoa nimeksikään. Pahoinvointia ei ole yhtään, kunto on hyvä, ei liiemmin väsymystäkään. Tuntuu, että pienet vihlaisut kohdun seudullakin ovat vähentyneet. Tissit sentään on kuin silikonit. Niin kuin mies sanoi "ompas terhakat" :D

Mua pelottaa, että tämä on mennyt jo kesken ja että ainoa syy miksi se ei ole vielä tullut ulos on tuo lugesteron lääkitys. Mistä mä tiedän, etten mä kanna jo kuollutta alkiota sisälläni?

Kerroin lauantaina Tiinalle, että olen raskaana, mutta nyt alkaa jo tuntua siltä, että se oli virhe. Ei tästä kuitenkaan tule mitään. Tein lauantaina myös uuden raskaustestin ja viiva oli kyllä vahvempi kuin silloin dpo 14, mutta ei silti kuitenkaan vahvempi kuin kontrolliviiva. En nyt tiedä uskallanko sittenkään tehdä sitä digiä, kun joudun kuitenkin vain pettymään. Millon siinä edes pitäisi näkyä se 3+?

Mies oli ihan superihana viikonloppuna, kun päätin nukkua parin tunnin päikkärit. Hän oli sillää aikaa käyttänyt koiran ulkona, antanut sille ruuan, tehnyt meille ruokaa ja kävi vieläpä extemporee kaupasta hakemassa meille leffaherkkuja :D Se on oikeasti harvinaista, että hän lähtee yhtäkkiä pyytämättä käymään kaupassa pelkkien herkkujen takia.

Voi kumpa kaikki nyt vaan menisi hyvin...

20 kommenttia:

  1. Mä sain vasta rv 5+6 tuloksen raskaana 3+. Raskaana 2-3 viikkoa sain vielä 5+0 ja 5+3, jolloin meinasi paniikki tulla. Aika yksilöllistä siis, kuinka se hcg nousee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, kiitos tiedosta. Ehkä mä voisin tehdä sen digin mahdollisimman myöhään, jos ei vuoto ehdi alkaa ennen sitä :) Vedetään varman päälle tällä kertaa :D

      Poista
  2. Esikoisen raskaudessa oireita alkoi tulla vasta viikolla 6-7, nykyisessä raskaudessa oireet vyöry heti päälle. Eli ne oireet ehtii vielä tulla... luottavaisin mielin vaan �� -J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta J :) Lohduttaa kyllä tietää, että oireettomus näin alussa on normaalia. Viimeksi kun tuntui olevan pahoinvointia jo ennen plussaa, niin nyt tuntuu tosi epätodelliselta tämä normaali olo tila. Päivä kerrallaan edetään!

      Poista
  3. Kyllä kaikki hyvin menee. <3 Mun muistaakseni tein viimeisen digin 5+0 ja sillon oli se 3+ tulos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti menee :) Tätä on jo niin odotettu. Mä tein sillon viimeksi 5+0 digin ja se näytti vielä 2-3 viikkoja. Toki sehän menikin kesken, mutta ehkä mä loppuviikosta uskallan testailla taas :) Päivät vaan matelee! >.<

      Poista
  4. Komppaan edellistä että oireet ehtii kyllä tulla. Mä oon molemmissa raskauksissa odotellut eka menkkoja kun ei tuntunut yhtään "raskaana olevalta" ja yllättynyt sit plussasta. Pahoinvointi ja väsymys alkoi molemmilla kerroilla siinä viikoilla 6-7 mullakin. Älä siis huoli. Onnittelut raskaudesta ja tarrasukkia teidän pienelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ Taidan olla hieman hätäinen :D Noh päivä kerrallaan.

      Poista
  5. Alussa aika niin matelee! Mä sain +3 muistaakseni 5+5 eli ei mitään kiirettä :) ja kuten sanottu ei ne oireet välttämättä heti ala! Odotin sitä järkyttävää väsymystä ja hajuällötyksiä mistä kaikki puhuu mutta mulle ei tullut edes niitä ja kaikki on silti ihan jees. Toki vastineeksi vietin kaikki aamut viikoilla 6-14 pää vessanpöntössä eli ihan osattomaksi en oireista jäänyt :'D nyt rauhassa ja hyvillä mielin eteenpäin, hyvin se sujuu! :) -T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eih :D Pääsi sitten pahoinvointi iskemään oikeen olan takaa. Ehkä tästä oireettomuudesta pitäisi sitten nauttia vielä niin kauan kuin sitä kestää :D Ehkä mä voisin kans loppuviikosta tehdä sen digin, kun ollaan jo reippaasti 5+ :) Päivä kerrallaan.

      Poista
  6. Mä niin samaistun sun pelkoihin, vaikka itsellä ei (vielä) keskenmenoa olekaan takana. Lapsettomuutta kuitenkin kolmisen vuotta. Nyt olisi 1.IVF:n tuoresiirrosta 5+0, mutta oireita on hyvin vähän :/ Vatsaa nippailee, tissit kipeät ja välillä vähän närästää.

    Pidetään peukkuja, että oireettomuudesta huolimatta kaikki on hyvin <3 Niin, ja ONNEA!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii paljon onnea myös teille! ♥♥♥ Toivotaan tosiaan paljon tarrasukkia meiän molempien pienokaisille :)

      Poista
  7. Pitkästä aikaa palasin lukemaan sun blogia, ja ihana lukea näin kivoja uutisia :) Toivon koko sydämestäni onnea!
    Meillä hoidot kesken, testipäivä lähestyy, mutta tuntemukset on vähän sellaiset, että negaa odotellaan. Tuntuu vähän loputtomalta tämä, mutta nää toisten positiiviset uutiset saa kyllä uskomaan, että joskus meillekin käy vielä hyvin.

    Nauti olostasi :) Tsemppiä ja onnea odotukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon anei ♥ Tsemppiä myös teille yritykseen. Täytyy vaan koittaa pysyä vahvana. Se yleensä tulee silloin kun sitä vähiten odottaa :)

      Poista
  8. Onneksi olkoon ja tarrasukkia täältäkin! Olen se sama naikkonen, joka aiemmin kommentoi siitä Lugesteronista, että uskon sen olleen meillä merkittävä syy raskautumiseen muiden hoitojen ohella. Mullakaan ei ollut oireita, eikä niitä oikeastaan kunnolla koskaan tullutkaan, ja pelkäsin aivan valtavasti, ettei siellä ketään ole. En kertaakaan oksentanut, etominen oli vain hetkittäistä ja olisi saattanut tulla mulla normaalistikin jos ruokailusta pitkä aika, rinnat palautui hyvin pian aroista normaaleiksi, ei väsymystä, ei mitään. Vatsaa vähän ehkä turvotti pari kertaa vk 12. Eli voi olla myös niin, ettei oireita tulekaan, tai ne vähäiset lähtee jopa aika aikaisessa vaiheessa pois. Mulla pelkoja helpotti pari ylimääräistä neuvolakäyntiä, kun kuunneltiin sydänääniä. Jos joskus tulisin uudelleen raskaaksi, ostaisin kotidopplerin, vaikka toki silläkin voi saada itselleen huolta, jos sykkeet ei aina kuulu. Pelot mielestäni kuuluvat tähän vaiheeseen, jos on kärsinyt lapsettomuudesta ja etenkin keskenmeno(i)sta. Puhuminen jonkun kanssa, joka ei vähättele pelkojasi, vaan antaa niille tilaa, olisi varmaan ihannetilanne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos onnitteluista ja ennen kaikkea kommentistasi! Lohduttaa kuulla, että tämä lähes täydellinen oireettomuuskin voi olla ihan normaalia. Sellainen kotidoppleri kyllä houkuttais, mutta toisaalta, jos se menisikin kesken, niin eihän se doppleri siihen mitään auta. Ehkä se vähän rauhoittaisi mieltä kuulla masukaverin kuulumisia, mutta ei tässä auta kuin mennä päivä kerrallaan :)

      Poista
  9. Tsemppiä sinne! <3 jos haluat 100% varmistuksen, soita neuvolaan ja pyydä hcg verikoe. Jos epäselvä tulos voi ottaa parin päivän päästä uudestaan ja katsoa että lukema nousee. Itsellä 2 keskenmenoa takana niin tiedän tunteen :( 3. Kerta todensanoi täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja onnea pienokaisesta teillekkin ♥ Mä jo mietin tuota verikoetta, mutta en vaan tiennyt missä sellaisen voi ottaa. Kiitos siis kommentistasi :)

      Poista
  10. Ymmärrän kyllä hyvin pelkosi. Mä ristin kädet täällä sun puolesta, että pelko on turhaa ja kaikki menee hyvin <3 niin sen on mentävä..
    mulla oli tosi pitkään haaleempaa plussaa ja eilen 4+2 vasta sain aika vahvan plussan. Mut 4pv ainakin oli tosi tasasen haaleaa ettei juuri muuttunut se testi.
    Oireitakaan ei hirveesti ole. Nälän tunne useemmin ja toki rinnat kipeet. Väsymystäkin ehkä vähän enempi ku ennen, mut oon aina töiden jälkeen ollu väsynyt ennenkin. Et ei mitään selkeitä rajumpia raskausoireita mullakaan ole.
    Pregcheck liuskoilla saanut selkeimmän tuloksen raskauksista. Toki eilisen vahvan plussan tein apteekin omalla.
    Nyt rv 5+1 kierron mukaan, mutta ovulaation mukaan vasta 4+3 et saa nähdä muuttavatko laskettua aikaa sitten. Ja ylipäätään jos kaikki menee tässä hyvin. Itsekkin vielä varovaisesi tässä fiilistelen et ei uskalla liikaa siltikään vielä suunnitella kaikkea. Kumpa 3.5vkn päästä varhaisultrassa olis kaikki hyvin. Toki se vähän mietityttää mut ei oikee tässävaiheessa muukaan auta,kuin odottaa ja toivoa parasta. Kärsivällisyyttä hirveesti.
    Paljon tarrasukkia sulle Alina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Dansku ♥ Ihana kun mennään melkein samoissa päivissä, niin on vähän jotain vertaistukea :) Oireetkin kuulostaa ihan samalta. Toivotaan, että meillä pysyy molemmilla pienet matkassa aina syliin asti :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)