15. marraskuuta 2015

Kp 36 ja kuvitteelliset raskausoireet

Lauantaiaamuna heräsin todella ajoissa ja ensimmäisenä ajatuksena oli, että pitäisköhän tehdä raskaustesti. Sydän tykytti sataakahtakymppiä, että mitäs jos se näyttäisikin plussaa. Taistelin kuitenkin mieltäni vastaan ja totesin, että nyt helevetti en tee sitä raskaustestiä, kun ne menkat alkaa kumminkin heti sen jälkeen, kun se negatiivinen tulos pärähtää tikkuun.

Noh en sitten tehnyt sitä testiä, mutta menkat ei kuitenkaan vielä ilmaantuneet, vaikka kaiken järjen mukaan niitten kai olisi jo pitänyt alkaa. Ainakin olevinaan se ovistesti näytti positiivista sillon pyhäinpäivän aikaan ja siitähän on jo kaksi viikkoa. Vai sekoileeko mun kroppa nyt vaan jotain omiaan?

Päivän kuluessa ja menkkojen poissa ollessa, aloin etsimään merkkejä mahdollisesta raskaudesta. Tässä listausta enemmän tai vähemmän kuvitteellisia (raskaus)oireita:

- Ennenaikaiset PMS-oireet(turvonneet rinnat yms.), jotka ilmenivät jo viikko oviksen jälkeen.
- Viime viikolla vaivannut vilu. Siis ihan oikeasti perjantaina töissä tärisin niin, etten meinannut pysyä paikoillani.
- Kiukkuisuus. Olen männä viikolla ollut ihan kauhea puoliso. Kiukunnut ihan turhasta ja ollut koko ajan ihan kamalan ahdistunut.
- Menkkafinnin puuttuminen. Olen nyt useammasta blogista lukenut, että tämä kaikkien naisten tuntema kipeä menkkafinni on selkein merkki tulevista kuukautisista. Mulla varsinkin se tulee AINA. Nyt jostain syystä ihoni on ehkä parhaimmassa kunnossa ikinä. Outoa.
- Ei tietoa menkkakivuista, mutta pientä kutittelua olen tuntenut tuossa suurinpiirtein navan alapuolella. Semmosta outoa, mitä en ole koskaan ennen tuntenut.
- Eilen alkoi sellainen lievä etova olo ja koko ajan kauhea nälkä. Ei voi olla kovin montaa tuntia syömättä, ettei alkaisi etoa.

Tänä aamuna en enää voinut vastustaa raskaustestin tekemistä.
Tulos NEGATIIVINEN.

4 kommenttia:

 1. Negatiivinen testi ei vielä kerro koko totuutta! Toisilla saattaa raskaushormoonit nousta vasta myöhemmin niin että se plussa pärähtäisi! Toiveikkain mielin siis siihen asti kunnes ne menkat oikeasti tulee <3 täällä ainakin pidetään hirmuisesti peukkuja puolestasi <3

  VastaaPoista
 2. Jos ovisplussasta on pari viikkoa, niin vielä en heittäisi kirvestä kaivoon! :) Itselläni oli inssi (eli ovis+hedelmöittymisajankohta suht hyvin tiedossa) ja r-testi näytti negaa vielä 14 vrk inssin jälkeen. Vasta 16 vrk inssin jälkeen tuli hailakka plussa ja tästä syntyi ihan lapsikin :) Tsemppiä, kyllähän noi oireet hyvältä kuulostaa! ;) Itselläni oli saman tyyppisiä oireita siis jo muutama päivä ennen kuin testi näytti plussaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, nyt alko kyllä hieman jännittämään :) Vielä ei ole menkkoja kuulunut, joten ehkä mä voin kohta taas testailla uudestaan. Hiih, kiitos tsempeistä <3

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)