18. marraskuuta 2015

Luovutustappio

Tein viimeisen raskaustesti liuskan. Edelleen negatiivinen. Seuraavaksi pyyhkiessäni huomaan paperissa hailakkaa verta. Se oli sit siinä.

Ei siis tarvitse jännittää enää lauantaihin. Vastaus tähän ongelmaan selvisi.

Seuraava kysymys oliskin sit se, että miks ovulaatiotesti näytti positiivista vaikka ovulaatio tapahtui myöhemmin? Voiko niihinkään enää luottaa.
EDIT: Siis tarkoitan tällä, että myöhemmin kuin se 24-48h jälkeen positiivisen tuloksen.

No samapa tuo.

Minä luovutan.

6 kommenttia:

 1. Voih:\ inhottavaa kun antoi odotuttaa! Mutta mitä tarkoitat tällä ovulaatio-asialla?:) kun ovulaatiotestiin saat plussan, ovu tapahtuu 24-48 tunnin kuluessa. Myöskään kuukautiset eivät ala täsmällisesti tietyn ajan jälkeen ovulaatiosta, ellei ole täysin tarkka kierto. Itsellä heittää joskus 1-2 päivää niin menkat kuin ovulaatiokin. Yleisemmin ovulaatio kuitenkin kp 14 ja testi näyttää plussaa kp 12. Ja kivuista sen lopuksi tunnistan. Jos sulla on kierto epäsäännöllinen, niin sitten kaikki on vähän hankalampaa :\ tuskin testit ovat viallisia! Kyllä teidänkin vuoro koittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovistesti näytti plussaa 30.10, joten oletin oviksen tapahtuneen 31.10 tai viimeistään 1.11. Näiden mukaan olen laskenut :) On tosiaan vähän hankalaa elää tällaisten mysteerikiertojen kanssa, mutta ei maha mittään. Ehkä vielä jonain päivänä nappaa.

   Poista
 2. Älä nyt vielä luovuta! Ovulaatiotestihän näyttää positiivista siinä vaiheessa kun ovis ois tulossa 24-48 tunnin kuluessa. Mikä päivä sulla näyttikään testi positiivista? On hyvin mahdollista että ovulaatio tuli siitä vasta parin vuorokauden päästä. Jospa teillä vielä tärppäis, tiedän miten kamalaa on toivoa jotain enemmän kuin mitään muuta ja pelätä ettei sitä saa. Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeisimmän positiivisen testin tein 30.10. eli perjantaina. Lauantaina en ehtinyt tehdä testiä, mutta sunnuntaina tein ja lh-arvot oli sillon jo laskenut. Eli oletettu ovis tapahtunut la-su. Menkat sieltä nyt tosiaan sitten alkoi kuitenkin dpo 18(tai mistä se nyt lasketaankaan), että ei nyt sitten enää tästä kierrosta. Toivottavasti vielä jonain päivänä tulee sitten se selkeä plussa :)

   Poista
 3. Ainahan ovulaatiota ei tapahdu vaikka testi näytäisi plussaa. Se ovulaatiotesti mittaa LH-piikkiä mutta munasolua ei aina välttämättä vapaudu. Aika kierron alusta ovulaatioon voi vaihdella paljonkin mutta monesti aika ovulaatiosta kuukautisten alkamiseen on se 14vrk. Tottakai siinäkin on yksilöllisiä heittoja ja luteaalivaihe voi olla paljon lyhyempikin, esim. itselläni ei koskaan yli 10-11vrk. Harvalla ovulaatio tapahtuu ihan vjuoden jokaisessa kierrossa, jos kierto pitkittyy poikkeavasti kyse voi olla siitä että siinä kierrossa juuri ei ovulaatiota tullutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa en tiennytkään, että ovulaatiotesti voi näyttää positiivista vaikkei munasolu irtoiskaan. Aina oppii uutta. Nyt on siis ehkä parasta tutkia asiaa lisää gynen kanssa. Kiitos paljon kommentistasi :)

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)