16. marraskuuta 2015

Uusi oire

Menkkoja ei sitten viikonloppuna ilmaantunutkaan ja vielä siis jännätään alkaako ne ollenkaan. En ole uskaltanut epäilyistäni vielä kenellekkään mainita, koska yleensä sen jälkeen ne menkat sitten heti alkaa. En siis ole vielä miehellekkään asiasta maininnut. Ehkä mä tänään voisin vähän vihjata ;)

Huomasin uuden mahdollisen raskausoireen; lisääntynyt virtsaamisen tarve. Siis tuntuu, että jatkuvasti saa käydä vessassa, vaikkei ole edes juonut paljoa.

Mulla alkaa olemaan pikkuhiljaa aika varmat fiilikset näistä oireista. Nyt kun vaan sais sen testin näyttämään plussaa...

4 kommenttia:

 1. Iiihh, miten maltat olla tekemättä uutta testiä :) Joskushan plussa antaa odottaa itseään!
  Itselläni oli juuuuri nuo samat oireet ennen plussaa :) Jotenkin mulla oli myös takaraivossa semmonen tunne, että nyt tärppäsi.

  Pidän peukkuja täällä pystyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mulla on jotenkin niin vahvat fiilikset tästä :D Koskaan en oo viel päässy näin pitkälle, ettei olis menkat alkanu ja ovispäiväkin on tiedossa. Laitoin Raskauskeijusta digitestin tilaukseen ja odottelen siis vielä sitä. En halua enää tehdä negatiivisia testejä :(

   Poista
 2. Vastaukset
  1. En vielä :D Pari liuskaa olis odottelemassa, mutta haluan olla varma asiasta ja laitoin digitestin tilaukseen. Eiköhän se pian saavu postissa. Jännitttäääää.

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)