23. marraskuuta 2015

"Ystävällinen" kuuntelija

Menkat on nyt lusittu ja ei muuta kun uuteen kiertoon ja yrityskertaan numero...en enää edes jaksa laskea. Mitään uusia jippoja en tähän kiertoon ole vielä keksinyt. Ilmeisesti LH-kohomien seuraaminenkaan ei tuota muuta kuin pettymyksiä. Ainoa poikkeus tässä kierrossa on se, että tahdon saada jo jotain vastauksia. Eli menen siis tutkimuksiin. On kai sekin jo jotain. Aika on varattu lauantaille yksityiselle, että sitä sitten tässä paniikissa odotellessa.

Perjantaina Tiina tuli meille käymään pikkuisen puolivuotiaansa kanssa. Olipas ihana nähdä miten tuo ihana tytöntyllerö on kasvanut ja miten ei yhtään pelännyt meiän koiria. Naureskeli vain innoissaan, kun meiän toinen karvaturri yritti äänekkäästi komennella :D Oli myös hassua nähdä miten hyvin meiän koirat tuli toimeen tuollaisen vielä pienen vauvan kanssa. Siinä kun pitelin tyttöä sylissäni, niin toinen meiän haukuista tuli vaan viereen möllöttämään ja välillä nuuskutteli tytön pikkuisia varpuleita. Voih.

Vuodesta 2016 on ilmeisesti taas tulossa oikea kunnon vauvavuosi. Raskausuutisia satelee joka suunnasta ja Tiinakin tokaisi miehellään olevan taas vauvakuume. On se kiva kun toiset voi oikeasti suunnitella millon tulevat raskaaksi ja sitten jotkut taas joutuvat suunnittelemaan, että miten tulisivat raskaaksi. Äsh turhauttavaa.

Eveliina taas painii mielessään ajatuksella pitääkkö lapsi vai eikö pitää. Ilmeisesti jos hänen miehensä ostaa hänelle sormuksen, niin sitten hän voi suostua pitämään sen, mutta muuten ei. Ymmärrän kyllä miksi tämä hänen kohtalonsa tuntuu niin vaikealta. Vastahan he olivat kuukausi sitten miltei eroamassa. Nyt jos hänen miehensä tajuaa kosia, niin häitä vietetään jo tänä talvena.

Siis vaikka ehkä just ja just pääsen yli ajatuksesta, että juuri hän saa lapsen ennen minua, niin sitten hän vielä vie kaiken huomion menemällä naimisiin! Okei okei, en tykkää itse olla huomion keskipisteenä, mutta olisin silti ihan pikkasen halunnut leijua meidän tulevalla hääpäivällä, mutta nyt tuntuu, että se jää ihan heidän onnensa varjoon.

Kuinka kateellinen voikaan ihminen olla :D Tunnen oloni ihan hirveäksi. Kyyninen vanha akka...

2 kommenttia:

  1. Voih, ymmärrän hyvin tuntemuksesi ja ne on ihan täysin oikeutettuja! Tsemppiä hirmuisesti <3 tuntuu pahalta puolestasi juuri tuo kuinka joudut kuuntelemaan ystäväsi arvuuttelua siitä pitääkö lapsi vai ei ja etenkin jos siinä on ratkaisuna vain joku typerä sormus, tulee itselle vähän sellainen fiilis että tolleenko sitä vaan heitetään "noppaa" et pidänkö vai enkö pidä lasta..väliäkö oikeesti sillä on et haluatko olla lopunelämän tuki ja turva, vastuussa siitä pienestä ihmisestä..äää en ymmärrä tätä ajatuksenkulkua! =/ toivottavasti sinulle selviäisi nyt sitten lääkärissä et onko jotain tiettyä syytä mikset ole raskautunut! Ootko käynyt kilpirauhastesteissä? Kuulemma pienikin heitto niissä saattaa vaikeuttaa raskautumista! Ainakin eräällä tutullani oli heti tärpännyt kun oli saanut kilppariarvot taas kohilleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos jälleen ihanasta kommentistasi Spireida <3 On tosiaan välillä "hieman" vaikea kuunnella ystäväni arvuutteluja tulevasta, Hän ei siis todellakaan haluaisi olla raskaana, mikä taas kyrsii minua kuin pientä oravaa. En tosin ole asiasta hänelle kertonut. Hän ei kuitenkaan osaisi tukea huolissani, kun ei itse pysty edes käsittämään sitä miksi jotkut käy läpi rankkoja hoitoja saadakseen lapsen ja hän tulee raskaaksi tahtomattaan. Argh. Toivottavasti lauantaina selviäisi edes jotain mihin voisin vaikuttaa vaikkapa jollain lääkekuurilla tai ruokavalion muutoksella tjms. Jos mitään ns. vikaa ei löydykkään, niin ei sekään nyt kovin hyvältä tunnu. Outoa :D Tällä hetkellä kaipaan vain vähän vastauksia.

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)