4. marraskuuta 2015

Tunteita laidasta laitaan

Tänään esimieheni kertoi käyneen neuvolassa. Kaikki on kunnossa ja vauhdikas pienoinen siellä mahassa pyörii. Kuulemma potkiikin jo niin, että yölläkin joutui herätä siihen myllerrykseen.

Argh, minäkin haluan jo tuntea noita tuntemuksia! Tällä hetkellä tunnen taas hirveätä katkeruutta siitä, ettei meillä ole onni potkaissut tässä asiassa yhtään. Varhainen keskenmenokin olisi parempi, kun tietäisin, että raskaaksi tuleminen on sentään mahdollista. Okei en tarkoittanut tuota. Keskenmeno ei ole koskaan kivaa. Tällä hetkellä vaan tuntuu iltalehdetkin olevan täynnä vaan pelkkiä vauvauutisia. Prkl.

No mutta jotain hyvää meidänkin päivään. Nimittäin tänään ollaan menossa kultasepän liikkeeseen suunnittelemaan hieman tulevia sormuksiamme. Tarkoituksena on siis käyttää hyödyksemme minun isoäitini vanhoja kihla- ja vihkisormuksia, joista sitten teetämme meille uudet kihlasormukset. Saa nähdä onko niistä meille materiaaliksi. En edes tiedä onko ne puhdasta kultaa vai jotain metalliseosta. Siellähän se sitten selviää. Kierrätys kunniaan! niinkuin äitini sanoi antaessaan meille ne sormukset :D I'm so excited!

4 kommenttia:

 1. Useita keskenmenoja saaneena voin sanoa, että ei hätää, ymmärrän täysin tunteesi! Keskenmenot on kamalia ja minä taas mietin välillä että enpä olisi koskaan edes tullut raskaaksi niin meille löytyisi hoitoja joita kokeilla mutta toisaalta saan myös voimaa siitä, että tiedän, että (ainakin aiemmin...) olen pystynyt tulemaan raskaaksi. Tsemppiä, lapsettomuus kaikkinensa nyt vain on sieltä ja syvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Alana! Otan osaa menetyksiinne. Lapsettomuus tosiaan kaikkinensa on ihan persiistä. Minä hölmö odottelen vain sitä positiivista raskaustestiä, mutta tosi asia on, että vasta sitten kun se lapsi syntyy terveenä, voi huokasta helpotuksesta. Siitä sitten alkaakin ihan uudet äitiyden huolet :D Tsemppiä teillekkin yritykseen!

   Poista
 2. Kiva blogi sulla!
  Vauvauutiset voi olla kyllä todella ahdistavia :/ Varsinkin kun itse lasta niin kovasti toivoo...
  Kivalta kuulostaa nuo sormussuunnittelut! Toivottavasti vie ajatuksia mukavampiin asioihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi :) Tosiaan käytiin siellä pajalla ja tällä hetkellä olen ihan täpinöissäni meidän tulevasta kihlapäivästä :D Eli ajatukset ovat siis taas positiivisen puolella.

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)