17. marraskuuta 2015

Jännittäää

Vielä en oo koskaan päässy näin pitkälle, ettei menkat olis alkanut, vaikka tasan tarkkaan tiedän koska ne olis pitänyt alkaa. Hiih jännittävää. Vielä en silti uskalla luopua pikkuhousunsuojista ja hätävaratamppooneista laukussa, jos se vuoto sitten kuitenkin sieltä jostain syystä tupsahtaa.

No mikä auttais tähän vaivaan? Positiivinen testi varmasti auttais :D Okei, tein siis negatiivisen testin sunnuntaina, kun oli dpo 14 (vai 15?). Kyseessä oli tilaamieni ovistestien mukana tullut kaupanpäällis raskaustestiliuska. Eilen laitoin Raskauskeiju.fistä tilaukseen yhden diginäytöllisen testin, että olis ainakin vähän helpompi tulkita sitä tulosta sitten. Olettaisin sen saapuvan viimeistään huomenna, sillä Raskauskeijulla on ihan supernopeat toimitusajat. Jos nyt ei posti satu lakkoilemaan.

Tänään voisin tehdä vielä jäljellä olevan raskaustestiliuskan, mutta se tulisi sitten iltapissasta. Kuinka tarkkoja nuo edes on, että onko aamupissa vai iltapissa. Aluksi ajattelin, että teen sitten sen digitestin vasta lauantaina, kun en ehdi arkiaamuina pahemmin testailemaan, kun häivyn niin kiireellä töihin. Tuskin jaksan odottaa lauantaihin, mutta katotaan.

Olen myös innostunut tekemään kaikena maailman laskureita yms. ja niiden mukaan nyt on menossa viikot 4 + 1-3(epäsäännöllisten kiertojen takia vaikea sanoa tarkkaan).

Oireet ovat vielä melko pienet, mutta olen taas huomannut uusia oireita tässä viimeisen vuorokautisen aikana :D Uusia oireita on:
- Lievä päänsärky / huimaus
- Hengästyminen rappusissa entistä helpommin
- Väsymys (tälläkin hetkellä silmäluomet tuntuu raskailta ja työpäivää on vielä paljon edessä)
- Meinasin alkaa itkemään kun katoin salkkareita :D

Tällaista taas tällä kertaa.

Älkää huoliko, kyllä mä sen testin teen. Ihan pian. Jos uskallan.

P.S. vihjasin miehelleni, että menkat ovat myöhässä ja että laitoin testin tilaukseen. Mies perinteisenä suomalaisena hissukkana ei paljoa puhua pukahtanut, mutta illalla tullessaan antamaan hyvänyön suukkoa, hän hymyili leveästi ja tuijotti pitkään syvälle silmiini :) <3

2 kommenttia:

Muistathan pysyä asiallisena :)