21. tammikuuta 2016

Dpo 11

Tänäaamuna heräsin hiestä märkänä ja tärisin. Ajattelin heti, että nyt on lämmöt romahtaneet, kun olen niin kovasti hikoillut. Mittasin normaaliin tapaan lämmön ja yllätyksekseni se ei ollutkaan yhtään laskenut, vaan se oli edelleen korkealla. Jopa 36.87 astetta. Edelleen kovasti vilustaa, mutta ei ole mitään flunssan oireita, joten kaippa tämä sitten on ihan normaalia kuukautiskierron lämmönkohoamaa. Jotenkin kyllä vähän epäilyttää, kun ei mulla ennen ole näin pahat viluntärinät olleet ennen menkkoja. Hmmm....

Päivät ne vaan hupenee ja jännitys tiivistyy. Mietin jo, että uskaltaisinkohan käydä ostamassa sittenkin parit liuskatestit ennen h-hetkeä. Olishan se siistiä saada vaikka sellainen haamuviiva! En ole sellaistakaan koskaan ennen saanut, mutta taas toisaalta mua niin pelottaa jo ne ainaiset negatiiviset tulokset. Aina vaan joudun pettymään.

Eilen tuli taas ihan hirmuinen kiukkukohtaus, kun olin nälkäinen ja stressaantunut ja ahdistunut. Meidän koirien kanssa on tällä hetkellä vähän stressaava tilanne päällä ja töissäkin alkaa pian uudet hommat, kun esimieheni jää äitiyslomalle. Kaikki alkoi vaan niin kauheasti vituttamaan, että räjähdin niin, että meinasi itku tulla. Menin omaan huoneeseeni mököttämään pimeeseen, kunnes mies tuli rauhoittelemaan ja antoi haleja ja pusuja. Heti tuli parempi mieli. En tiedä mitä tekisin ilman ihanaa miestäni <3

Kunnon PMS-oireet! Jos nämä oireet ei viittaa raskauteen, niin ompahan ainakin tulossa sitten oikeen kunnon vuosisadan menkat. Ehkä sen edelliskierron niukkuuden takia kaikki oireet on kasautunut tähän kiertoon :D No joo, vielä ei tiedä syitä kaikkeen, mutta onneksi pian selviää.

Anteeksi, kun tuli vähän sekavaa tekstiä. Ehkä mun pitäis listata mielialanvaihtelutkin yhdeksi oireeksi :D

4 kommenttia:

 1. Mä olin niin kiukkunen ja ärsyyntynyt ennen plussaa mut toisaalta pms oireetki voi saada mut kiukkuseki mut siinä kierrossa kun tulin raskaaksi niin olin olin extra ärsyyntynyt kaikesta:D täälläkin viluttaa vaikka en ole edes raskaana mut ainakin Helsingissä on niin jäätävä ilma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha se on just se kun asioille voi olla niin monta selitystä :D Mulla tuo vilu tuntuu nyt semmoselta niinkuin olis kuumeessa. Eli iho on kuuma ja suoraan sanottuna kylmä hiki puskee kaikuista, mut silti viluttaa. Yleisesti kyllä tuo pakkanen käy kyllä luihin ja ytimiin, mutta lämpimillä varusteilla olen yleensä pysynyt lämpimänä. Veikkaan, että tuo korkea ruumiinlämpö vaikuttaa nyt tällä kertaa tosi voimakkaasti. No pian selviää onko pms vai raskausoireet kyseessä :D

   Poista
 2. Iik ootko jo testannut??!!

  Dpo 12 on jo hyvin mahdollista saada plussa, mutta tietty mahdollista, ettei raskaus vielä näy ettei todellakaan kannata vielä hanskoja lyödä tiskiin vaikka tulis nega :)

  terveisin, malttamaton lukija, joka niin toivoisi kovasti että tää olis TEIDÄN kierto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iih ihania lukijoita mulla <3 En oo vielä testannut. Unohdin ostaa niitä liuskoja -_- Musta tuntuu et muutenkin se positiivinen tulos tulee vähän jäljessä, kun tuntuu et tuo hormonituotanto on vähän hidasta :D Mut pidetään peukkuja!

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)