22. tammikuuta 2016

Dpo 12

Tänään on jo vähän ristiriitaisia fiiliksiä sen suhteen, että alkaakohan ne menkat sitten kuitenkin viikonloppuna. Oikeestaan mitään sen kummempia oireita ei ole, muuta kuin että lämmöt oli taas aamulla tuttu 36.80. Hytisin taas yöllä peitto korvissa, mutta niska ihan hiestä märkänä. Eilen illalla lämmöt oli vielä 37.00. Luulis, että ennen menkkoja nuo lämmöt lähtis pikkuhiljaa laskuun ennen kuin sitten romahtaa kokonaan. Saa nähdä miten käy.

Välillä tuntuu masussa sellaista menkkamaista juilintaa, mutta ei vielä kovin voimakkaasti. Mieliala heittelee laidasta laitaan; "olen ihan satavarmasti raskaana"..... "no nyt ne menkat varmasti alkavat". En muistanut ostaa eilen niitä testiliuskoja, kun oli niin kauheesti kaikkea hässäkkää. Piti käydä ostamassa miehelle vähän siistimpiä vaatteita niitä viikonloppuna olevia sukujuhlia varten.

Eilen lääkäri passitti esimieheni sairaslomalle ja nyt hän ei sitten enää palaakkaan töihin. Nyt mun olis sitten otettava haltuuni sen hommat ihan kokonaan ja vähän kyllä jännittää miten tämä lähtee käyntiin. Lisäksi juttelin eilen pitkästä aikaa Eveliinan kanssa. Hän on alkanut pikkuhiljaa suunnittelemaan tulevaisuuttaan äitinä ja kertoikin kuinka haaveilee jo yksistä tietyistä rattaista. Jos muistatte vielä, niin Evehän siis ei tosiaankaan halunnut tulla raskaaksi, mutta niin vain kävi. Jep, niin vain kävi. Raskaus etenee hyvää vauhtia ja häät ovat myös jo kovasti suunnitteilla. Jotenkin niin epä Eveliinamaista, mutta ehkä äitiys voi todella muuttaa ihmistä.

Minä elän vielä toistaiseksi toiveunta. Raskauslaskurillakin on tullut jo leikittyä kovasti. Nyt olisin viikoilla 3+5 ja laskettuaika olisi lokakuun alussa. Ihan ihmeellistä. Ennen saatoin haaveilla tammikuun tai helmikuun lapsesta, mutta nyt haaveilen enää vain lapsesta. Ihan sama koska se syntyy, kunhan vain syntyy. Vau.fin raskaustestikin on tullut tehtyä. Musta tuntuu, että jos siinä valitsee yhdenkin kyllä-merkin, niin se sanoo aina "onneksi olkoon, olet raskaana!". Ainakin itse olen tuon mukaan ollut raskaana jos useamman kuukauden :D

Nojoo, mutta ei ole enää pitkä aika. Onneksi viikonloppuna on paljon tekemistä, niin ei käy odottavan aika pitkäksi. Saa nyt nähdä raaskinko tuhlata sen digitestin, jos menkkajuilinnat voimistuvat.

Jännittävää viikonloppua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)