30. toukokuuta 2016

Ajatukset muualla

Ihana viikonloppu takana! Käytiin mieheni kanssa leffassa ja pelailtiin pelejä ja ulkoiltiin ja mikä parasta, en hetkeäkään muistanut ajatella lapsettomuuttamme. Tiettekö, se tuntui ihanan vapauttavalle. Osaisinpa irrottautua tuosta lapsettomuuden kahleesta myös normi arjessa. Ainakin vielä toistaiseksi on ihan hyvä fiilis :)

Tänään on jo kp 5 ja taas enää 10 päivää seuraavaan terolut-kuuriin. Kyllä se aika taitaa sittenkin mennä aikamoista vauhtia eteenpäin. Kohtahan on jo kesäkuu!! Lomaa odotellessa.

Vielä olis yhdet ystävän baby showerit järjestettävänä. Saas nähdä mitä siitäkin tulee. Sovittiin jo niin, että kaikki saa tuoda myös omat lapsensa mukaan. Ja tosiaan varmaan jokaisella vieraalla nimenomaan on se oma lapsi(tai jopa useampia), jonka ottaa mukaan. Kaikilla muilla paitsi minulla. Katotaan, miten mun pää kestää...

Mutta ei kai tässä muuta kuin uuteen viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Nuo tauot lapsettomuudesta ovat just parhaita! :) Itselläkin yhdet baby showereiden järkkäilyt tuloillaan, ystävä saa kolmannen lapsen. Ihmeen hyvällä mielellä niitä odotan. Johtuu kyllä pitkälti siitä, että on sovittu ettei kukaan raahaa sinne lapsia mukana. Joten se on vähän niinkuin harvinaista laatuaikaa aikuisten kesken, sama vaikka yksi onkin juuri poksahtamaisillaan ja olen taas ainoa lapseton porukassa. Toivon mukaan tämä fiilis säilyy :) Tsemppiä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, ollaan kohtalontovereita :D Onko muuten yleensä ollut tapana järjestää baby showereita muistakin kuin esikoisesta? Me nimittäin tuossa puhuttiin asiasta kun eräs kaveri sai toisen lapsen ja hänelle ei järjestetty enää baby showereita kun esikoista juhlittiin jo parisen vuotta sitten. Vai oliko ystävälläsi niin, ettei hän ollut vielä saanut aiemmista lapsista baby showereita? Tosiaan tuo laatuaika pelkästään aikuisten kesken kuulostaa hyvältä, mutta niin monen oli hankalaa saada lapsenvahtia, että siitä ajatuksesta luovuttiin aika äkkiä :D

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)