15. joulukuuta 2016

Dpo 10

Nyt aletaan olla jo sillä rajalla, että jos en vetäis lugesteronia, niin vuoto vois alkaa hetkenä minä hyvänsä. Vähän on itseasiassa sellaista menkkajuilimista jo ollut tänään, että eiköhän se tästä muutaman päivän päästä vuotokin jo ala.

Aamulämpö sen sijaan näytti tänään taas 36.87 astetta, eli tuskin se vuoto nyt ihan vielä yllättää. Eilen illalla oli niin "kuumeinen" olo, että menin jo ennen kymmentä nukkumaan. Ei vaan jaksanut tehdä mitään, vaan hytisin vilusta peiton alla. Aamulla oli taas vähän etovaa oloa. Mietin, että oliko mulla siinä ekassa raskaudessa vielä näin aikasin etovaa oloa vai alkoiko se vasta plussan saatuani. Toisaalta onhan mulla ollut joskus ihan normi menkkakierrossakin etovaa oloa ovulaation jälkeen. Ehkä se on vaan tuo progesteroni. Rinnat ei ole kuitenkaan antaneet mitään merkkejä raskaudesta. Ihan pehmeät ovat vielä, vaikka yleensä ne on heti ensimmäisenä ilmoittaneet merkkejä lähestyvistä menkoista. Aika outoa sinänsä.

Mulla on kyllä vähän sellanen fiilis, että mitä mä sillä plussallakaan tekisin. Sehän menis kuitenkin muutaman viikon päästä kesken. Kauheaa miten keskenmenon jälkeen ei enää jaksa uskoa, että kaikki vois vielä joskus mennä hyvin. Ajattelen jo tulevaisuuttakin silleen, että "jos nyt tulis plussa, niin keskenmenovuoto vois alkaa siinä vuoden vaihteen jälkeen, ettei sitten vaan silloin kylpyläreissulla vielä vuotais". Kuulostaa varmaan ihan hirveältä ajattelutavalta.

Kalenterisovellus kertoo, että tänään on kolme päivää jäljellä menkkoihin. Kattotahan miten käy.

14 kommenttia:

 1. Mä niin tiedän tuon tunteen. En tiedä onko tämä noloa, mutta mä otin helmikuulle viikon loman sitä varten, että voin sitten hoitaa raskauden keskeytyksen sillä viikolla, jos nyt plussaan. Koska eihän se voisi olla terve kuitenkaan. Mutta niin se mieli toimii. Liian monen menetyksen jälkeen on todella vaikea uskoa onnistumiseen.
  Mua jännittää sun puolesta. Millon meinaat testata?
  Meillä muuten menee ihan samalla kaavalla tää kierto: mulla pitäis menkkojen alkaa neljän päivän päästä ja nyt dpo 10 myöskin :) Vertaistukea parhaimmillaan :) Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiän loppukierrot on ihan synkroonissa :D Toivottavasti ei sentään toista keskeytystä tarttis sinunkaan kokea :O Pidetään ne lomat ihan vaan lomailuina eiks je ;) Aion testailla lauantaina, jos ei sitä ennen tapahdu mitään erikoista. Saas nyt nähä päästäänkö sinne asti :D

   Poista
 2. Kyllä nuo minun korvaan saattais raskausoireitakin helposti olla :) Pidän peukkua! Toi pessimismi on musta ihan ymmärrettävää noin rankkojen kokemusten jälkeen. Ite oon melkoinen pessimistipeikko melkein kaikissa itseäni koskevissa asioissa, joten pystyn kyllä rileittaamaan. Se on varmaan niiden tapa suojata itseään, jotka on täällä on pahemmin saaneet joskus siipeensä. Uskon ja toivon täällä sun puolesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana ♥ Kyllä nuo tuollaiset kokemukset vaan saa kovemmankin mielen murtumaan. Pessimistiys on kai jonkinlainen itsensä suojelukeino, joten ehkä olen oikeutettu siihen :) Päivä ja kierto kerrallaan eteenpäin.

   Poista
 3. Mua jännittää! Voin kuvitella kyllä kuinka km jättää jälkensä kun sitä pelkää ilman sen kokemistakin :S Paljon tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tulee väistämättä vähän sellainen epäonnistunut luuseri olo. Siitä selviää vaan päivä kerrallaan :) Katsotaan miten käy ^^

   Poista
 4. Oireet kuulostaa hyviltä. Mulla esikoisen raskausaikana kuvotti jo ennen plussaa :)

  Ja toi ajattelutapa on täysin luonnollinen. Sulle on 2 kertaa sattunut toi todella koskettava asia. Tuskin niistä täysin yli pääsee aikoihin. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin luen vaan vanhoja tekstejäni oviksen jälkeisiltä päiviltä :D Vaikka tosiasiassahan mikään raskaus tai kuukautiskierto ei ole tismalleen samanlainen. Noh pian se selviää :)

   Poista
 5. Voi sinua <3 Vaikka emme ole käyneet samaa taivalta läpi, niin voin hyvin ymmärtää tunteiden heittelyn, epävarmuuden ja pelon. Päivä kerrallaan, hetki kerrallaan. Oma mottoni on "pessimisti ei pety" -mutta entä jos tällä kertaa sittenkin onnistuisi..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aina yrittänyt olla mahdollisimman optimistinen, mutta nyt kyllä tuo pessimistin motto kuulostaa oikein hyvältä :D Ei auta kuin edetä päivä kerrallaan ja katsoa miten käy :)

   Poista
 6. On tuo keskenmenon pelko kyllä jotakin niin kauheaa, ymmärrän sua niiiin hyvin.. Joka kierron lopussa sitä plussaa toivoo enemmän kuin koskaan ja samalla pelkää jos onkin raskaana koska on varma että tulee taas keskenmeno. Itsekin olen tässä kauhulla miettinyt erilaisia selityksiä joulun varalle jos sattuukin menemään kesken juuri silloin. Voi meitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä pidemmälle teidän saman kokeneiden matka vie, sitä enemmän se luo myös toivoa meille :) ❤️

   Poista
 7. Kyllä minun korviini kuulostaa aika lupaavilta oireilta! Josko sulla kävisi perinteisesti ja raskaudut pian keskenmenon jälkeen, niinhän sitä sanotaan <3 Tiedän kyllä tuon negatiivisen fiiliksen, mutta näin ulkopuolisena sun oireet kuulostaa juuri oikeilta ;) Oispa nyt oikeasti teidän vuoro, ja maailman paras joululahja teille tulossa. Ymmärrän myös keskenmenon pelon... Itse pelkään sitä myös, ei varmaan kukaan keskenmenon läpikäynyt pysty suhtautumaan plussaan enää hirveän innolla. Mutta kolme keskenenoa on jo tosi harvinaista. Tulet kuitenkin suht hyvin raskaaksi, jos ajattelee että vuoden yrittäminen on normaalia ettekä ole vielä mitään lapsettomuushoitoja aloitelleetkaan, niin pakko teidän on kohta onnistuttava loppuun astikin. Tsemppaan tästä sivusta että teille nyt tulisi plussa testiin ja kaikki menisi hyvin :) Oispa sitä itseään ja ihanin joulu ikinä tulossa teille, olisit niin sen ansainnut! -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana ♥ En yhtään osaa sanoa onko nuo oireet raskausoireita vai lugesteron oireita :D Toivottavasti olis tosi kyseessä. Niin kauan on toivoa, kun vuoto ei ala :) Mutta tosiaan se plussa r-testissä on vasta ns. ensimmäinen askel ja sen jälkeen on vielä 8 kuukauden taival edessä, ennen kuin voi oikeasti huokaista helpotuksesta :D Katsotaan miten käy.

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)