30. joulukuuta 2015

Mitä odottaa kun odotat

Eilen oli sitten semmonen fiilis että f*ck it. Ihan sama vaikken koskaan tulisikaan raskaaksi. Nyt mä katson sen elokuvan! Ja niin mä sitten katsoin.


Kerroin joskus täällä blogissakin, että olen hautonut meidän digiboksilla tätä elokuvaa siihen asti kunnes itsekkin "odotan". Noh, en enää jaksanut odottaa, että saan katsoa tämän elokuvan vaan pistin sen ronskisti pyörimään.

Elokuva kertoo siis nimensä mukaisesti odotusajasta ja tässä olikin tosi monipuolisesti kerrottu odotuksesta eri muodoissa. Yksi tuli yhden illan jutusta vahingossa raskaaksi, toinella parilla oli yritystä jo parisen vuotta takana, kolmas taas oli käynyt jo kaikki hedelmöityshoidot läpi ja odotti adoptiotoimistolta vastausta. Eli monenmoista näkökulmaa siis tähänkin asiaan.

Itse tykkäsin kyllä paljon kyseisestä elokuvasta ja sain kyllä nauraa ja ehkä vähän itkeäkkin, mutta onneksi katsoin. Nyt voin ehkä hieman rennommin ottein valmistautua uuden vuoden viettoon, kun joudun taas kohtaamaan raskaana olevia ystäviäni :D Enköhän mä pärjää.

Uutta Vuotta odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)