24. joulukuuta 2015

Kuin lapsi jouluaamuna

Heräsin jo ennen seitsemää ja oli pakko nousta, kun en enää jännitykseltäni saanut unta. Menin vessaan, pissasin purkkiin, upotin raskaustestin siihen ja odotin 5 min.

Tulos: negatiivinen.

Joulun ihmettä ei siis tapahtunut meidän perheessä. Menkat voi alkaa hetkenä minä hyvänsä ja hyvä niin. Haluan jo päästä uuteen kiertoon ja ennen kaikkea eroon näistä typeristä vuodoista. En osaa sanoa mikä tässä kierrossa aiheutti kunnon hormoonimylläkän. En ole ennen moista kokenut. Toivottavasti seuraava kierto näyttäisi jo paremmalta. Huoh.

Mutta en vaivuta masennukseen!

Oikein mukavaa joulua kaikille ja toivottavasti kaikki saa paljon mieluisia lahjoja :D


2 kommenttia:

 1. Hyvää joulua sinulle Alina!
  Toivoin vilpittömästi joulunihmettä teille, mutta niin kuin sanoit ei vaivuta masennukseen, olen varma että ihana ihme tapahtuu teillekin, toivottavasti jo ensi vuonna :)

  Noista välivuodoista niin onko sulla ollut erityisen paljon stressiä viime aikoina, tai oletko laihtunut tai lihonnut? Noita kysymyksiä lääkäri kysyi minulta 2 vuottasitten kun menin erikoisten välivuotojen tähden gynekologille. Kirjoitin noihin aikoihin gradua ja töissä myös hirveä stressi ja olin syönyt tosi huonosti. Mut joskus noita vuotoja sattuu vain ihan ilman syytäkin mut jos vuodot jatkuu niin totta kai sitten lääkäriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paino on kyllä pysynyt samana, mutta stressiä on saattanut tulla töiden takia kun joudun vuoden vaihteen jälkeen äitiyslomatuuraajaksi esimiehelleni. Tehtävät siis jonkun verran muuttuvat haasteellisemmaksi, mikä on ehkä voinut aiheuttaa huomaamattani ylimääräistä stressiä. Se ehkä selittäiskin tän kierron omituiset tiputteluvuodot. Kiitos paljon kommentistasi :)

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)