13. joulukuuta 2015

Todistusaineistoa

Vaikken sitä ovista nyt saanutkaan testillä todistettua, niin olen sen tapahtumisesta monella muulla tapaa vakuuttunut. Ensinnäkin liman eritys loppui ja toiseksi, voitteko kuvitella, mä ihan oikeasti mittasin sen lämmön nousun oviksen jälkeen. Lauantaiaamuna kuumemittari näytti jopa 36.5, kun aiempina päivinä se oli näyttänyt 36.2. Jännittävää. se tosiaan toimii :D Toki en nyt ihan täysin voi luottaa meidän vanhaan digimittariin ja vieläpä kainalosta mitattuna, mutta haluan lohduttautua nyt sillä, että se piti paikkansa.

Pari hormonifinniäkin oli ilmestynyt nenänvarteen.

Noh perjantaina huomasin myös täysin uuden "oireen". Ensimmäistä kertaa ikinä huomasin pientä veristä vuotoa. En sitä olisi muuten edes huomannut, mutta satuin savetilla pyyhkäsemään vähän syvemmältä ja siihen ilmaantui pieniä limansekaisia verisiä viiruja. Kauhee googlettelu alkoi heti, mutta ilmeisesti se on vielä normaalia, kun se oli siis tosissaan niin vähäistä, ettei edes paperilla normaalisti pyyhkiessä sitä huomaisi.

Mietin, että oisko se johtunut siitä kun kävin siellä gynellä ja se tunnusteli niitä munasarjoja ja ne ois jotenkin omituisesti aktivoitunu :D haha. Minä ja mun analyysini. En tiedä. Seurailen tilannetta. Jos seuraavassa kierrossa tapahtuu sama juttu, niin menen kysäsemään asiasta lääkäriltä. Ompahan joku hyvää syy mennä sinne ja sit jos se vaikka määräis mulle jotain hormooneja tasapainottavaa lääkettä ja sit se auttais mua raskautumaan. Mukavaa jossittelua.

Katotaan miten käy. Tänään tuli enää vain hieman rusehtavaa vuotoa, mutta ei sen kummempaa. Ehkä vähän pieniä tuntemuksia tuntuu alavatsassa, mutta voi hyvin olla, että ollaan viikonloppuna vaan mässäilty niin paljon herkkuja, että mahaa turvottaa jo senkin takia.

Nojoo, mutta palaillaan taas. Mukavaa 3. adventtia! Ihanaa kohta on joulu!

4 kommenttia:

 1. Verenvuoto ovulaation aikaan on ihan normaalia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se kai on :) Mutta mukava kuulla sama muiltakin tahoilta kuin vain googlettelemalla :D Yllätyin vain kun ei ole ennen tapahtunut moista tai sitten se on tosiaan ollut niin pientä etten ole vaan huomannut. Kiva kun ehdin just gynellekkin sanoa ettei mitään tiputtelua ole ollut :D

   Poista
 2. Ne kaksi kertaa kun olen tullut raskaaksi niin muistan hyvin, että noina kertoina tuli verta ovulaation aikaan se pienen pienen pienen pieni tippa.

  Kyl on jossain muissakin kierroissa tullut hiukan verta, mut ei kuitenkaan joka kierto. Eli pieni verenvuoto ovulaation aikaan ei ainakaan itselleni ole merkannut ollenkaan huonoa ;)
  Toivotaan parasta teille, pidän sormet ristissä että tulisi iloinen lopputulos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho :O enpä ole tullut edes ajatelleeks tuollaista. Se olisi kyllä maailman paras joululahja jos meille sellainen onni suotaisiin :)

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)