17. joulukuuta 2015

Kp 1

No kuulkaa, niin se vain tapahtui. Olin matkalla töihin, kun tunsin, että jotain lörähti housuihin ja niinhän ne menkat sitten alkoi. Kunnon verinen vuoto tällä kertaa.

Mutta sitähän mä oikeestaan toivoinkin. Kierto oli pitkästä aikaa alle 30 päivää, mikä on jo saavutus mulle. Jokuhan tässä kierrossa kuitenkin mätti ja kovasti. Oliko lie ovis tuntemukseni ihan huuhaata vai oliko luteaalivaihe vaan tosi lyhyt (7 päivää). Niin tiedä häntä.

Noh ei nyt sitten ainakaan tarvitse kärsiä menkkakivuista jouluaattona, että jotain positiivista tässäkin. Lisäksi pääsin merkkaamaan uuteen hienoon kalenterisovellukseeni menkkojen aloitusajankohdan ja se kätevästi ennustikin heti seuraavan hedelmällisen ajankohdan. Täytynee tässä kierrossa testailla ovista vähän aikasemmin, jos se vaikka onnistuis näyttämään positiivista vihdoin. Onneksi testivarastot on jo sopivasti täydennetty :D

Mutta ei mulla nyt muuta tällä kertaa. Ei muuta kuin uuteen kiertoon ja yrityskerta 15 alkakoon!

2 kommenttia:

 1. Mulla tuli ovulaation aikaan tippa verta, kiinnittymisen aikoihin verta ja silloin kun menkkojen olisi pitänyt alkaa taas vähän verta ja terve poika syntyi siitä :)

  Pidäthän meidät ajantasalla tilanteesta, voi kun toivon niin kovasti teille ihanaa yllätystä! :)

  Itse sain keskenmenon tasan 5 viikkoa sitten ja ihan kamala ikävä jäi ja vauvakuume vaan yltyi ja tänään sitten olis pitänyt alkaa menkat sen perusteella miten mittasin ovulaation ja hurjan vahva plussa pärähti heti testiin, olo on niin onnellinen mutta tietysti myös pelottaa kun on jo keskenmenon kerran kokenut mutta nyt tuntuu tämä yllätys niin ihanalta ja odotetulta voi kun toivoisin teille myös positiivisia uutisia pian!
  Tässä kierrossa tuli verta sen 6 päivää keskenmenon aikaan mut sen jälkeen ei tullut verta edes oviksen aikaan vaikka normaalisti tulee mutta nyt varmaan oli hormonitoiminta sen verran sekaisin tuon keskenmenon johdosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah ihana kuulla, että tämä epämääräinen vuoto voiskin olla myös positiivinen asia. Alkoi ihan jännittämään :D Pahoitteluni keskenmenosta, mutta onneksi onni kääntyi vielä parempaan suuntaan. Hirmuisesti onnea teille ja ihanaa joulun, ja muutenkin, odotusta ;)

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)