23. joulukuuta 2015

Jännittää!

Jännittää niin, että meinaa tulla oksu! Tiputteluvuoto oli eilen jo hiipumaan päin ja tänään ei ole tullut vielä yhtään(vielä ehtii). Tänäaamuna tuntui hieman etovaa oloa, mutta uskon sen johtuneen vain tyhjästä vatsasta. Päätäkin särkee hieman, mutta ihan siedettävän rajoissa.

Tekisi mieli tehdä jo testi, mutta pelkään, että se menee taas ihan hukkaan tyhmän malttamattomuuteni takia. Haluaisin kerrankin todeta, että "kas, menkat on myöhässä, olenkohan raskaana" :D

Jotakin flunssaakin tuntuu olevan liikkeellä. Välillä tulee ihan hulluja aivastuskohtauksia, mutta silti väitän, että hajuaistini on terävöitynyt. Tai sitten ihmiset ovat alkaneet käyttämään ihan hulluna hajuvettä. Voihan sekin pitää paikkansa. Huomaa varmaan jo kuinka en millään malta uskoa, että joulun ihme olisi tapahtunut. Noh vielä yksi yö, niin sitten se selviää.

Olen salaa laskenut jo raskauslaskurillakin raskausviikkoja. Jos lasketaan edellisistä menkoista niin nyt olis jo 4+3, mutta jos lasketaan oletetusta ovulaatiosta niin se on vasta 3+6. Nuo nyt voi heittää muutenkin ihan häränpyllyä, kun kiertoni on niin vaihteleva. Jos taas menkat sattuu alkamaan, niin nyt mennään kp 35, mikä on vielä ihan normaali mulle.

Että semmosta.

4 kommenttia:

  1. No nyt alkoi jännittämään jo minuakin!! :) t. Viltsu

    VastaaPoista
  2. Noh nyt kävi näin, rtestin tulos negatiivinen...taas.

    VastaaPoista
  3. Tiedän tunteen, ollaan palttiarallaa saman ikäisiä ja vauvayritystä saman verran :/ ehkä se plussa meille vielä pärähtää :) t. Viltsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pärähtää pikimiten meille molemmille :) Ei menetetä toivoa.

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)