16. joulukuuta 2015

"I got the ring bitches!"

Ettei tämä blogi nyt täyttyis pelkästään mun epämääräisten eritteiden analysoimisesta, niin pakko tulla vähän hehkuttamaan, että sormukset ovat saapuneet!

No kauampa sillä kestikin, mutta ihan omasta syystä :D Sormukset olivat kuulemma jo pitkään olleet valmiina noudettavaksi, mutta mieheni ei vaan ollut niitten perään kysellyt ja kultaseppäkin oli olettanut, että oltais tajuttu itse käydä ne hakemassa, kun parisen viikkoa sitten saatiin ilmoitus, että ne on kaiverruksia vaille valmiit.

No nyt se kuitenkin ihanasti kimaltelee sormessani ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Malli on perinteinen tynnyrireunainen kultasormus yhdellä upotetulla timantilla. Enempää en halunnutkaan kihlasormukselta, mutta näillä on kyllä enemmän tunnearvoa kuin rahallista arvoa. Toivottavasti en koskaan ikinä kadota tätä :D Tuntuu vaan aluksi hieman oudolta pitää sormusta, kun en muuten juuri koruja käytä. Hih jännittävää. Nyt vaan hirveällä hingulla googlettelemaan vihkisormuksia ja pian taas uusia sormuksia suunnittelemaan. Jes!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mahdollisesti keväällä, mutta ei ole vielä varattu mitään :) ajatus oli mennä salaa naimisiin, mutta katsotaan mikä tilanne vuoden vaihteen jälkeen :D

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)