3. joulukuuta 2015

Kiireinen viikko

Tämä viikko on ollut ihan hullun kiireinen, enkä näin ollen ole ehtinyt juurikaan miettiä vauvantekohommia. Ei minuakaan sentään ihan helpolla päästetä, kun taas mediasta saa lukea uusia vauvauutisia ja Eveliinakin avautuu murheistaan ja oloistaan. Tosi kiva kuunnella kuinka toinen ei halua olla raskaana, mutta silti uskon hänen lämpenevän ajatukselle pikkuhiljaa. Olivathan he ostaneet jo uuden perheautonkin. Äitiyslomakin kuulemma houkuttaa töitä enemmän.

Meillä tuskin tapahtuu tämän vuoden puolella enää mitään edistystä vauvantekoprojektissa. Jäljellä on enää yksi ovulaatio(jos sitäkään) ja kiireiden takia tuskin ehditään sitä kovinkaan ahkerasti bongailla. Ovistestejä on jäljellä enää kolme, jotka voin tuhlata siinä kp 20 aikaan, mutta muuten en taida laittaa enää uusia tämän vuoden puolella tilaukseen.

Uusi vuosi lähestyy ja sen mukana taas uudet kujeet. Ainakin sen verran, että uusi sukunimi täytyy opetella ja uudet työtehtävät. Lapsesta en uskalla vielä ääneen haaveilla, koska kuulemma julkisen puolen lapsettomuushoitoihin on kilometrien mittaiset jonot.

No, mutta nyt kuitenkin odotellaan joulua ja nautitaan lähimmäistemme seurasta. Enää kolme viikkoa!! Iiih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)