11. marraskuuta 2016

Dpo 8

Tänään aletaan olemaan jo aika jännän äärellä, nimittäin menkat voi alkaa dpo 9 ja dpo 14 välillä ihan koska vaan. Kovasti toivoisin, ettei ne nyt vielä ihan huomenna alkaisi sentään, koska me ollaan huomenna menossa miehen kanssa vähän kylpylään polskuttelemaan :D

Tänään aamulla mittasin lämmön ja se näytti 36.64 astetta, kun eilen se oli vielä 36.74 astetta. Okei joo, vielä ei oo kovin suurta laskua ilmaantunut, mutta suunta on jo alas päin. Mittasin kuitenkin vielä hetken päästä uudestaan ja ihmettelin miksi mittaus kesti niin kauan. No kun mittari sitten piippasi, niin se näyttikin 36.90 astetta! Oho! Mitähän siinä tapahtui. Nojaa, merkkasin kalenteriini tuon ekan lukeman, niin ei tuu ihan hirveetä piikkiä siihen viivakaavioon.

Raskauteen en jaksa uskoa tässä kierrossa, mutta ainahan sitä vähän salaa toivois ihmeen tapahtuneen. Olen esimerkiksi miettinyt, että onko vain sattumaa, että mulle tuli elohiiri silmään taas pitkästä aikaa, kun viimeksi sitä on tapahtunut vain raskauden alkaneissa kierroissa. Tai sama juttu, kun nenästä on tullut verta niistäessä juurikin samalla tavalla, kuin edellisessä alkuraskaudessa.

Niin ainahan sitä voi toivoa, mutta odotukset on nyt suuremmat tuohon seuraavaan lääkkeelliseen kiertoon.

Sitä odotellessa.

Mukavaa viikonloppua!!

5 kommenttia:

 1. Hyvin toimii keltarauhanen ainakin, vau noi lämmöt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon itekki aika yllättynyt, että ne nyt noinkin hyvin toimii. Toivottavasti luteaalivaihekkin tajuis pysyä hyvän mittasena :) Tänään (dpo 9) mittasin taas 36.67 astetta, joten ehkä ne menkat ei vielä yllätä kesken kylpyläreissun :D

   Poista
  2. Haha! Nauttikaa kylpylöinnistä. <3

   Poista
 2. Apua mua jännittää sun puolesta <3 mä muistan et mullahan heitteli tärppikierrossa tosi paljon lämmöt. Välillä oli 36.8 ja välil laski 36.2. Nyt on ollu 36.5 lämmöt suurinpiirtein raskaana. Tuntuu et muutenki se ei aina oo ihan tarkka se lukema varsinki jos kainalosta mittaa. Sellanen noin lukema.
  Oi ihanaa kylpylässä oli varmasti rentouttavaa. Meki mennään ensviikonloppuna spahan rentoutumaan. Täytän reilu viikon päästä 30v et sen kunniaksi käydää vähä pulikoimassa ja ravintolassa syömässä. Tän raskauden myötä ei oo 30 kriisiä tullukkaa. Niin paljon muuta mietittävää et ikä tuntuu nyt vain numerolta.
  Jos nyt sattuis et sulla ei tässä kierrossa tärppäiskään niin ompahan sit ne lääkkeet käytössä, mut jotenkin pieni kutika et sul kummiski tärppäis nyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etukäteisonnittelut pyöreiden vuosien kunniaksi! ^_^ ♥ Se on hyvä ettei ikäkriisi vaivaa, kun on juuri saavuttamassa yhtä elämän ehkä tärkeimmistä etapeista :)
   Mulla on yleensä nuo lämmöt ollut aika selkeitä, vaikka mittaankin kainalosta, mutta kun sen tekee aina samaan aikaan, niin tulokset edes jotenkin vertailukelpoisia :D Mä odottelen jo jännityksellä tulevaa clomi-kuuria :P

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)