18. marraskuuta 2016

Kp 5

Menkat alkaa vedellä viimesiään...onneksi. Eilen tuli vuotoa vielä sen verran, että alkoi jo ihan tuntumaan siltä, ettei tämä lopu koskaan. Sitä verta tuli nyt jopa enemmän kuin silloin keskenmenon aikaan, joten ehkä sitä oli sit jo valmiina jemmassa odottelemassa, että pääsee vuotamaan pois.

Kävin aamulla puntarilla ja se näytti -1,4 kg edellisestä mittauksesta. Niin kuin epäilinkin, niin nesteitähän ne vaan oli. Nyt on ihanan normaali olo, eikä turvota yhtään. Clomeista ei ole tullut vielä mitään sen kummempia oireita. Välillä huomaan pientä nipistelyä oikeassa munasarjassa, mutta muuta ei sitten olekkaan. Jospa ne oireet yllättää sitten, kun tuo kuuri loppuu ja hormonit jyrähtää käyntiin. Sitä odotellessa :D

Huomenna on luvassa meiän oma pikku Dia de Muertos! Kaverit tulee siis meille ja me pidetään pienet texmex päivälliset. Mukana on siis myös lapsia, joten ei nyt ihan vedetä ranttaliks, mutta pari Solia ja Coronaa aateltiin jo hakea kaupasta :D Saadaan taas vähän (pinjatan)väriä ja valoa tähän synkkään ja pimeään alkutalveen.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kiva et menkat on loppumaisillaan ja saatte pian ryhtyä tosi toimiin ;) millon sen ovulaation pitäis tulla,kun clomeja syö? Milloin alat tikuttaa? Koska sulla oli se ultra ja siis siinäkö tarkistetaan se et missävaiheessa munasolu kypsyy?
  Jännittävää, toivottavasti tää kierto tuottais tulosta. Ainakin hyvät mahikset.
  Ompa kiva et teillä on se texmex ilta, varmasti on hauskaa. Meilläki tänään se shoppailu, ravintolaan ja spahan meno. Jeee!
  Mulla enää reilu kk niin olis rakenneultra. Jännittä niin et kumpi tulee. Vähän enempi tyttöolo,mutta toki pidän poikamahdollisuuttaki yllä. Pääasia et kaikki rakenteet kunnossa <3 mut se on varmaan jännittävin ultra täs raskaudes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Dansku, kiva kuulla taas sinustakin. Voi vitsi, että olet jo pitkällä :) Rakenneultran odottelu mahtaa olla piinaavaa, mutta äkkiä se aika menee. Ehtiikö se olla ennen jouluaattoa?
   Mä ovuloin normaalisti vasta joskus kp 20 aikoihin ja toivoisin, että clomit aikaistais ovista noin viikolla, niin oltais enemmän normaalinpituisessa kierrossa :) Viikon päästä perjantaina on vasteultra, eli siinä katotaan onko siellä yhtään follikkelia vai onko useampi ja minkäkokoinen on johtofollikkeli ja myös limakalvot katsotaan, että on jotain mihin tarttua :) Jotain pientä nipistelyä olen jo tuntenut oikeassa munasarjassa, joten uskoisin, että jotain stimulointia siellä on tapahtumassa :) Jännityksellä odotan mitä ultrassa selviää.

   Poista
 2. Iloista viikonloppua! Muista se iso lasi ;)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä! Sekä oireettomuus että Meksikoillallinen :) Minullakaan ei ole juuri mistään lapsettomuushoitolääkkeestä ollut mitään kummempia oireita, että voi hyvin olla ettei sulle mitään sen oudompaa tule. Olen siis piikitellut ja syönyt vaikka mitä, eikä mistään ole tullut mitään sellaisia erityisiä oireita, mitään erityistä psyykkisiä vaivoja tai kovia kipuja tms. Toki jotkut lääkkeet aiheuttivat sen, minkä piti, eli esim. munasarjat kasvoi ja tuntui painavan vatsassa tai lima lisääntyi Letrozoleista jne, mutta ei silleen sivuvaikutuksia. Ja mieliala heilahtelee toki koko ajan ja itkettää aina välillä tämä tilanne, mutta luulisin, että itkettäisi yhtä lailla ilman lääkkeitä. Luulisin?! Ehkä sulle ei siis myöskään mitään Clomeista tule :)

  Minullakin on seuraava seurantaultra viikon päästä. Silloin alkaa jo pikkuhiljaa ehkä selvitä, päästäänkö yrittämään tässä kuussa vai meneekö ensi vuodelle jonnekin. Toivon, toivon niin että päästään, ja tietysti toivon kaikista eniten että se voisi sitten onnistua.

  Minulla on pari kaveria jotka tulivat raskaaksi samaan aikaan kuin minä, mutta heillä meni kaikki hyvin... Nyt ovat jo kertoneet töissä ja perheelle yms. Mieti, mekin oltaisiin siinä vaiheessa jo :O Parempi ehkä olla miettimättä. Kohta se meidän vuoro tulee ja kaikki menee hyvin loppuun saakka!! ;) Hyvää viikonloppua! :) -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, sulla onkin sitten jännät paikat :) Toivottavasti pääsisitte vielä tässä kuussa yrittämään. Olis niin siistiä jos me molemmat saatais vielä positiivisia uutisia ennen vuoden vaihdetta :)
   Joo mäkin oon välillä miettinyt, kun on noita samoihin aikoihin raskautuneita bloggaajia esimerkiks, niin kuinka pitkällä sitä nyt jo olis, jos kaikki olis mennyt hyvin. Äkkiä se aika menee. Ehkä se 9 kk ei ookkaan niin kauheen pitkä odotusaika :D Tai sit on.

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)