29. marraskuuta 2016

Soittoaika

Huomasin eilen tutkiskellessani hieman valkovuodon koostumusta, että se oli hieman punertavaa. Mitään ei siis pyyhkiessä huomaa, mutta kun tutkin vähän syvemmältä, niin valkovuodon joukossa oli selkeästi hitunen verta. Veikkaan, että tämä johtuu näistä suurista hormonimuutoksista, mutta pieni pelko iski persiiseen, että toivottavasti tiputtelu ei taas pitkän tauon jälkeen ala vaivaamaan. Noh onneksi voin tankata lugesteronia sitten kunhan se ovis sieltä joskus saapuu...jos saapuu.

Eilen luottogyneni soitti minulle ja puhuimme hieman tuosta perjantaisesta vasteultrasta. Hän kyseli ensin, että onko minulla ollut mitään oireita ja, että onko tarvetta katkaista kiertoa esimerkiksi teroluteilla. Kerroin uskovani oviksen tulevan vielä tällä viikolla, joten odotetaan ihan spontaania vuotoa(ei siis käynnistetä menkkoja etukäteen). Hän antoi luvan nostaa Clomifen annosta 100mg:aan (vaatii toki taas uuden seurantaultran) ja sain vielä loppukierron tueksi lisää Lugesteronia. Olen siitä erittäin tyytyväinen, koska jo pelkkä keltarauhashormoni on todistetusti ollut meille suureksi avuksi. Kyselin vielä siitä "tilkkasesta nesteestä vatsaontelossa", mutta hän tokaisi, ettei se välttämättä tarkoita mitään. En siis huolestu siitä sen enempää.

Lämmöt on ollut nyt jo parina aamuna 35.9-36.0 asteen tietämillä, joten uskoisin oviksen lähestyvän. Kuumia aaltojakaan ei enää ole ollut, mikä on toisaalta ihan mukavaa. Ainakin estrogeeni on taas palautunut tähän kroppaan. Leukaan on alkanut ilmestyä pieniä näppyjä, mikä viittaisi myös tulevaan ovikseen. Testit näyttää vielä ihan selkeätä negaa, mutta vielähän tässä on pari päivää aiempien laskelmieni mukaan jäljellä. Musta on hauska miettiä ja laskeskella minkä kokoinen munasolu siellä on minäkin päivänä. Tänään se vois olla parhaimmillaan jo jotain 15 mm eli kolmen-neljän päivän päästä se vois puhjeta :D Jännä nähdä miten käy vai jäänkö vaan rannalle ruikuttamaan, kun ovisplussaa ei tulekkaan. Haha.

Yhyy, huomenna koittaa viisurin leikkaus-päivä. Ehkä sillä keskenmenolla olikin joku tarkoitus ja se oli tuo huominen operaatio. Ties vaikka ilman tätä leikkausta kokisin kauhean tulehduksen ja kärsisin hirveistä kivuista, jos olisin yhä raskaana. Kuka tietää. Tutkimattomia ovat kohtalon tiet :D

2 kommenttia:

  1. Kiva että sait Lugeja! Joko on ovisfiiliksiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän ehkä alkais olee liukkaan kelin varoitus lähellä :D Eipä oikein muuta ole tullut havaittua. Jospa se viikonloppuna tulis tai viimeistään maanantaina :) Hope so.

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)