24. marraskuuta 2016

Kuumat aallot

Ai kauhea, mitä bloggerille on tapahtunut?? Hyvä, jos osaan enää aloittaa uutta blogitekstiä, saati löydän lukemattomat kommentit. Vaatii taas vähän totuttelemista.

Mutta juu. Tänään on kp 11 eikä aamulämmöt ole vieläkään laskenut alle 36 asteen. Uskoisin sen johtuvan pelkästään clomifenista, mutta nyt pelottaa, että jäikö mun kroppa lopullisesti vaihdevuosien kierteeseen ja estrogeenin tuotanto on lopullisesti kadonnut. Jospa ei sentään, mut miettikää nyt jos niin vois käydä :O

Olen huomannut kuumien aaltojen lisääntyneen kuurin loputtua. Nyt niitä tulee öisinkin ja päivällä useamman kerran. Liekkö se sitten hyvä vai huono asia. Ainakin clomifen on johonkin vaikuttanut, mutta onko kroppa tajunnut pistää kaasua estrogeenin tuotantoon, se selviää toivottavasti huomenna.

Huominen ultra jännittää jo ihan kybällä. Pelkään, että munasoluja on kehittynyt liikaa, mutta toisaalta pelkään myös, että clomifenista ei ole ollut tarpeeksi vastetta. Ärsyttää, jos joudun taas ens kierrossa käymään ultrassa, jos annosta esim. nostetaan tai jos kokeillaa vielä toinen kierto yhdellä tabletilla. Nyt on viime aikoina nuo ultrakäynnit yksityisellä olemaan jo ihan kuukausittaisia. Voisko joku kehittää ultrakäynneille jonkun sarjakortin, jos pääsis vähän halvemmalla :D

Olen koittanut seurailla limoja, että tietäisin suurinpiirtein missä kohtaa kiertoa ollaan menossa. Valkovuoto on kyllä liukasta, mutta ei vielä sellaista siittiöystävällistä superliukkaria. Yleensä mulla alkaa liukkaus ilmenemään noin viikko ennen ovista, joten saas nähdä ehtiikö mun kroppa nyt tähän nopeampaan rytmiin mukaan vai meneekö ihan totaalisesti sekaisin. En ole enää sen alkukuurin jälkeen tuntenut mitään nipistelyjä munisten seutuvillakaan, joten en nyt sitten tiedä tapahtuuko siellä mitään. En ole uskaltanut vielä o-testejäkään aloittaa, koska jostain luin, että clomifen saattaa aiheuttaa vääriä plussia. En sitten tiedä miten se omalla kohdalla ilmenee. Ehkä mä aloitan tikuttelun sitten sen ultran jälkeen, jos siellä joku munis olis kasvanut.

Nyt ei auta muu kuin odotella huomista ultraa.

4 kommenttia:

 1. En ole ainakaan itse kuullut koskaan, että Clomifen voisi vääriä ovisplussia aiheuttaa. Toivotaan, että ultrassa näkyy toivottava tulos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain luin, että se saattais näyttää siltä, että lh olis kokoajan pikkasen koholla. En tiedä sitten pitääkö paikkansa :D Ja yksilöllistä toki nuo. Toivotaan tosiaan, että ultrassa jotain jo löytyis :)

   Poista
 2. Pakko kysyä apua uuden bloggerin suhteen!! Miten saat kirjoitettua uusia tekstejä? Kun painan "uusi teksti"- kohdasta, tulee otsikko kohta ylös ihan normaalisti, mutta ruudun alaosa vaan valkoista, eikä siihen saa kirjoitettua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... kyllä sen pitäisi olla ihan samanlainen näkymä kuin ennenkin. Koita ladata sivu uusiksi? :O

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)