27. tammikuuta 2017

Kp 7

Tänään otin vihdoin viimeisen annoksen Clomifenia. Mulla on mennyt tuohon niin hermot. Heräsin aamuyöstä moneen kertaan hiestä märkänä ja nyt kiukuttaa, kun tuli nukuttua huonosti >.< Onneksi on sentään perjantai.

Muita tuntemuksia ei clomeista ole nyt tullut. Nuo kuumat aallot on ne piinaavimmat ja todennäköisesti ne jatkuu vielä pitkään kuurin jälkeenkin, ainkin mitä vanhoista teksteistäni lueskelin. Argh. Aamulämpö näytti 36.35 astetta, mikä tuntuu olevan se mun peruslämpö.

Eilen tuli postissa nuo Lifestä tilaamani foolihapot ja macajauhetabletit. Täytyy sanoo, ettei ne kyllä foorumeilla liioittele yhtään. On se kyllä ihan kauhean hajuista. Noh onneksi se uppoo nopeasti runsaan veden kanssa. Vähän jänskättää onko sillä mitään vaikutusta, mutta kiva kokeilla taas pitkästä aikaa jotain uutta "rohtoa" :D Nyt otan siis joka aamu yhden foolihapon, D-vitamiinin ja maca-tabletin. Tuota maca-annosta pitää vissiin nostaa asteittain jopa neljään tablettiin päivässä, mutta katotaan nyt miten tää tästä lähtee käyntiin.

Tänään leivon kakun ja huomenna pidetään mukava päivä parin kaverini kanssa.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

  1. Oon seurannut sun blogia näin takavasemmalta jo yli vuoden, mä niin toivon teille pikku tuhisijaa <3 lähin nyt kommentoimaan kun puhut macasta yms, niin mulla oli satunnaisen macan (syötä myös miehelles!) lisäksi käytössä kans raskaus ja imetys multivitamiini, d vitamiini, jättihelokkikapselit, puna-apilakapseli, siitepölymuruja, vadelmanlehtiitee ja tuore greippi / greippimehu :D ja nyt tässä mun vieressä nukkuu just 8 viikoa täyttänyt täydellisyys <3 jotkut noista oli ettei saanut käyttää ovulaation jälkeen, ja jotkut sitten tehosti oviksen jälkeistä aikaa. Lueppa noist jos kiinnostaa tällaset luonnonrohdot :) ja hyvää perjantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ohoh, siellähän on kunnon rohdot ollut käytössä :D Täytyypä vähän tutkiskella itsekkin lisää noita kaikkia luonnontuotteita. Kiitti vinkistä ja ihanasta kommentistasi :) ♥ ja onneksi olkoon sinulle vielä pikku tuhisijasta! ♥

      Poista
    2. http://natural-fertility-info.com/ jos englanti taittuu niin tuolta löytyy tosi paljon tietoa :)

      Poista
  2. Mäkin ostin juuri Macaa, mutta kylläkin jauheen muodossa! :) Sekoitan sitä mansikkajugurtin joukkoon ja on ihan syötävää. Sivumaku on hieman perunamainen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siin on semmonen ihme tärkkelimäinen tuoksu/maku :D Nuo tabletit on kyl myös käteviä, kun ne menee runsaan veden kanssa alas, mut nekin voi jauhaa vaikka ruuan joukkoon jos haluaa :) Siinä yhessä pussissa oli 300 tablettia.

      Poista
  3. Onko sulla blogille omaa sähköpostiosoitetta? Jonka kautta pääset lukijaksi. Jos te muut ihanat naiset haluatte lukea taivaltamme, blogiini pääsee jatkossa sähköpostiosoitteella, sen pitää olla gmail- osoite. Valitettavasti en enää kirjoita julkisesti koska blogiini on löytänyt pari tuttua enkä halua että sitä löytää enää kukaan muu. Sori Alina kun tätä sun kommenttikenttää käytän hyväkseni. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tuo vauvantekoprojekti@gmail.com, jos sillä pääsis lukijaksi :) Vitsi miten inhottavaa kyllä, kun ei voi enää kirjoittaa vapaasti anonyyminä, joten ymmärrän hyvin, että haluat pitää blogisi yksityisenä.

      Poista
    2. Näkyykö blogi sulle nyt? :)

      Poista
    3. Joo pääsin sivuille :) uusista postauksista ei vaan vissiin tuu enää ilmoitusta tuohon lukemistoon, mut mä käyn aina vilkasemassa mitä sinne kuuluu :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)