11. tammikuuta 2017

Dpo 4 ... vasta.

Tää kierto on ollut kyllä ihan superouto. Ensinnäkin ajattelin, että nyt on ihan superhormonit ja munikset, kun kerran oviskin tuli taas pitkästä aikaa ajoissa, mut sit ku oon mittaillu aamulämpöä, ni se ei nouse sitten millään. En tiedä sitten johtuuko se tästä uudesta urheiluharrastuksesta vai muuttuneesta unirytmistä, mut aamulämpö näyttää edelleenkin vaan 36.48. astetta. Ennen ovistakin se oli hikiseen alle 36:n eli 35.99 astetta. Sinänsä joo, noin puolen asteen nousu on kyllä jo tullut, mutta miten mulla on viime kierroissa pomppassu lämmöt heti oviksen jälkeen lähemmäs 36.7 asteen. Vaikea kuvitella, että tää olis muka ovuloimaton kierto. Noh ei auta kuin seurailla.

Toinen juttu minkä huomasin eilen treenatessani, että boobsit on jo nyt kuin kaks puupalikkaa. Ei kauheesti kärsi maata mahalleen, kun painaa niin pirusti. Masussakin on ollut nyt oviksen jälkeen ihan outoja tuntemuksia. Ensinnäkin ihan kauhee turvotus kokoajan (turha ihailla kehittyviä vatsalihaksia peilistä, koska pömppis) ja sit sellainen ärsyttävä menkkamainen paine vähän väliä. Siis eihän sieltä nyt vielä voi menkat alkaa kun mennään vasta dpo 4:ssä.

Hieman outo kierto siis taas. Jännityksellä jo odotan tulevaa clomikiertoa. Ne ah niin ihanan kauheat kuumat aallot mitkä sieltä vielä iskee :D Enää pari viikkoo.

6 kommenttia:

  1. Lupaavaa! Onko luget pissattanu sua? Mulla meinaan kauhee pissahätä kokoajan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vasta yks kokonainen lugepäivä takana, et ihan vielä ei oo tullu tuota "ihanaa" vessassa ravaamista :D Eiköhän sekin pian sieltä ilmesty.

      Poista
  2. Hmm, voisko nuo olla hyviä merkkejä tätä kiertoa ajatellen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiä yhtään :D Kroppa se vaan osaa aina yllättää. Toivottavasti sieltä tulis vielä lisää positiivisia yllätyksiä vähän myöhemmin :D

      Poista
  3. Hei taas :)
    Mä en ite taas luota niin täysin noihin lämpöihin. Siis ku ei ne sullakaan nyt mitenkään erityisen alhaiset ole. Millä ja miten mittaat sen lämmön?
    mulla tais tärppikierrossa olla välillä 36.4 ja sit nousi se kuume ku tuli flunssa mut sen jälkeen muistaakseni laski just tonne 36.4. Ja jotenki ku kainalosta mittasin ni en vaan luottanu täysin niihi arvoihin. Et uskon et mahdollisuus on raskautua jos kuitenki yli 36 on et eikai se välttämättä kokoaikaa ne lämmöt niin kauheen korkeella aina ole et jos ne joku pv aina vaihtelee sitten.
    Mun täytyy kertoa yks tsemppitarina sulle mun yhestä tutusta jota näin pitkästä aikaa nyt joululomalla. Hänellä siis toinen munasarja leikattu pois pahan endon takia ja ekaa lasta ne yritti 7v ja 1 km sitä ennen. Nyt niiden esikoinen on 3.5v ja ne viime kesänä oli päättäny että nyt vuodenvaihteessa mies laittaa piuhat poikki,koska eivät henkisesti enää jaksa sitä et on yritys päällä ja ku ei toista lasta ollu kuulunu 3 vuoteen. Et heille jää sitten yksi lapsi ja ovat siitä onnellisia. Hoitoja he eivät halua periaatteesta ja kokevat sen liian raskaaka prosessina jotenkin. Tällä naisella tulee menkat about 6 kertaa vuodessa. Hän päätti viime kesänä myydä kaikki vauvajutut ja äitiysjutut pois ja luovuttaa. Olla sillä asenteella et vuodenvaihteessa loppuu se rumba ja sille yrittämiselle eläminen. No kappas...2kk ni tuli raskaaksi ja nyt kaikki on menny tosi hyvin. Yhdellä munasarjalla vielä. Et välillä mietin et miten elämä yllättää noin. Et silloin kun luovut kaikesta ajatuksista ja siihen liittyvistä jutuista ni sit se kroppa jotenki ottaakin sen asian vastaan. Vaikka 3v ei ollut taaskaan mitään lasta kuulunut. Ja ekassa meni aivan äärettömän kauan. Miettii välillä et miten toi on mahdollista et asiat menee tuossa järjestyksessä. Siis positiivista, että saavat vielä toisen lapset vaikean kautta, mut et kropan toiminta on joillaki rinnastettavissa ajatteluun ja tietyille asioille elämiselle. Jännä juttu. Mut ihmeitä tapahtuu. Tsemppiä tähän kiertoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon mittaillu aina ihan tavallisella digikuumemittarilla kainalosta, mikä toki ei ole kaikkein luotettavin, mutta otan aina kutakuinkin samaan aikaan heti herättyäni, joten se on sinällään ihan vertailukelpoista. Eihän noille lämmöille kyllä kannata liikaa painoarvoa laittaa, kun niin moni asia voi siihen vaikuttaa :)
      Voi, noita onnistumistarinoita on aina niin ihana lukea ja kuulla. On tää naisen vartalo niin ihmeellinen, että se pääsee aina yllättämään :D
      Kiitos tsempeistä ♥

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)