10. tammikuuta 2017

Blogeja

Meillä on täällä lapsettomuusblogimaailmassa ihanan tiivis ja yhteisöllinen meininki. Kiitos siitä kaikille teille rakkaat kanssasisaret.

Selasin pitkästä aikaa omaa blogilukemistoani läpi ja tein niistä hieman listausta. Minun lukemistossani on siis yhteensä 61 blogia. Ihan mieletön määrä! Niistä 15 blogia ovat jo saavuttaneet tavoitteensa ja saaneet tuon pienen ihmeen syliinsä asti. Jopa 14 blogissa lasketaan tälläkin hetkellä eteneviä raskausviikkoja. Mahtavaa! Olette kaikki voittajia! Mutta vielä on 32 blogia, joissa tuo uuden elämän alku on vielä haaveissa. Osassa ollaan vasta ihan alkutaipaleella ja osassa ollaan jo niin pitkällä, että hoidot on jo päätetty lopettaa.

Valitettavan moni jää kokonaan lapsettomaksi ja se on vaan niin väärin! Maailmassa on liian monta sellaista, jotka vähät välittävät lapsistaan ja silti sikiävät vain hetken mielijohteesta. Silti niin moni, jo vuosia valmiina vanhemmaksi oleva, joutuu vain odottamaan vuoroaan syli tyhjänä. Se on niin väärin!

Toivon sydämeni pohjasta, että kaikki nuo tyhjän sylin omaavat saavat vielä oman pienokaisensa ♥ Olette kaikki sen ansainneet!

16 kommenttia:

  1. Mua ahdistaa ihan kamalasti, kun mun pikkusiskon (hän on siis 17) kaverit pamahtelee paksuksi tuon tuosta, osa juo raskausaikana paljon, osa jopa polttelee maria ja muita huumeita.
    Ja yleensäkkin narkkiäidit raskautuu jatkuvasti, sanoinkin jo vitsillä yhdelle työkaverille, että pitäis varmaa käyttämään huumeita ja juomaan 24/7 niin saisin juopontuurin ylleni ja tämän ansiosta varmasti myös lapsen syliin asti :Ddd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha just niin, varmaan pitäiski :D Ärsyttävää kun toiset toillei vaan sikiää >.<

      Poista
  2. Heippa! Aloin tällä viikolla kirjoittaa omaa blogia, pääosin lapsettomuutta käsitellen. Meillä yritystä takana yli kaksi vuotta ja tutkimukset starttasi juuri. Ihanaa kun löytyy näin paljon blogeja tästäkin aiheesta <3 http://yli9kuukautta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kurkkaamassa :) Sinulla on selkeä ja samaistuttava tapa kirjoittaa. Liityin heti lukijaksesi :)

      Poista
  3. Moikka!
    Löysin blogisi ihan äskettäin. Täytyypä alkaa seuraamaan kirjoituksiasi! Kirjoitat mukavasti ja monipuolisesti.
    Tervetuloa kurkkaamaan myös mun blogia (huh, ihan hassua mainostaa!! :D)
    www.vauvasavelia.blogspot.fi
    Voi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun tulit "mainostamaan" :D Musta on aina mukava löytää uusia lapsettomuuteen liittyviä blogeja, koska niissä on niin paljon samaistuttavia asioita ja aina välillä voi oppia jotain uuttakin :) Lisäsin blogisi lukemistooni!

      Poista
  4. Oi, hauska kuulla! Katsoinkin, että mitä ihmettä, 1 lukija! :D

    VastaaPoista
  5. Tuli vielä sekin mieleen, että on mukava löytää uusia blogeja, joissa käsitellään parhaillaan käynnissä olevia hoitoja ym. tilannetta. Samaistuminen on helpompaa (jännätään samoja asioita...) ja mahdollinen yhteydenpito myös mielekkäämpää. Paljon on hyviä blogeja, mutta monet niistä on mennyt jo "eteenpäin", kävi hoidoissa miten kävi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallaan se tuo myös toivoa, että niitä onnistuineitakin tapauksia löytyy, Toki välillä vähän kalvaa sydäntä, että on edelleen itse tässä tilanteessa, mutta ehkä vielä jonain päivänä mekin päästään kirjoittamaan omat onnistumistarinamme :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)