18. tammikuuta 2017

Lopun alku

Tänään on dpo 11 ja aamulämpö oli nyt sitten kohonnut sinne 36.74 asteeseen :D Kiva, luget toimii vähän jäljessä. No ei siinä mitään. Huomenna olis tarkoitus ne lopettaa, kun testi näyttää negaa. Odottelen siis menkkojen alkavan siinä lauantain pintaan, viimeistään sunnuntaina. Sitten ollaan vielä ihan sopivasti aikataulussa sen vasteultran kanssa.

Ens viikolla alkaakin sitten taas uusi clomikierto ja tällä kertaa tupla-annoksella. Vähän jännittää jo. Juteltiin eilen miehen kanssa, että nyt kun minä taas pistän kaikki panokset peliin, niin olis ihan reilua, että hänkin sitten tekis kaikkensa hyvä tärpin eteen. Ihan vaan vaikka pikkuisen kuntoilemalla ja parantamalla ruokavaliota, niin se kelpaa jo minulle. Toki tiedän, että kaikki ruokavalion muutokset yms. vaikuttaa kehon sisällä vasta viikkojen tai kuukausien päästä, mutta jostainhan se on aloitettava. Pääasia, että pysytään terveenä :)

Toivo tähän kiertoon on siis jo kokonaan hiipunut. Oireita ei ole juuri nimeksikään. Aamulla herään aina siihen, että palelen ja nyt ihan viimepäivinä olen huomannut jännän jutun, nimittäin selkounet. En tiedä onko tuo nyt ihan oikea termi, mutta siis muistan ihan selkeästi mitä unta olen nähnyt. Eilen näin unessani meidän entisen koiran(voi että miten onkaan ollut ikävä häntä) ja viimeyönä näin unta Trumpista :D Taisin tokaista siinä jotain, että "Eipä olis Trump arvannut, että sen presidentin ura jää näin lyhyeen" tyyliin. Haha. Mutta joo, muuten on siis ihan normaali olo. Ei vielä mitään varsinaisia menkkakramppeja ole havaittu, mutta eiköhän ne tässä lähempänä dpo 14:sta ilmaannu.

Olen ollut viime aikoina vähän muissa maailmoissa, niin ei ole tullut oikein kirjoiteltua. Eilen oltiin duuniporukan kanssa "virkistäytymässä" ja sitten tuo tuleva lattiaprojekti pyörii kokoajan mielessä. Olen siitä niin super innoissani! Lisäksi ens viikolla täytän taas vuosia ja ajattelin, että jos leipoisin kakun ja kutsuisin kaverit sitä syömään ja jos nyt viimein sen yhden Elyseén poksauttais pois sieltä viinihyllystä :D

Että joo, tämmöistä taas tänne. Palaillaan!

6 kommenttia:

  1. Huomista testiä jännäillessä! :)

    VastaaPoista
  2. Mullakin oli joulun alla villejä unia kaikenmaailman ihmissuhdekriiseistä juurikin tohon maailmanpolitiikkaan 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän stressi tai muu noita oikein aiheuttaa :D aika jännä.

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)