16. tammikuuta 2017

Negaoloja

Päästän teidät jännityksestä ja totean, ettei oo kyllä yhtään tärppi olo :D

Aamulämmöt ei oo noussut kunnolla ollenkaan, vaan on ihan maximissaan sen 36.64 astetta. Masussa ei ole ollut mitään pistelyä tai muutakaan kiinnittymiseen viittaavia tuntemuksia. Rinnatkin on ihan normaalit loppukiertoon nähden. Alaselässä tuntuu jo hieman kipuilua, mikä viittaa lähestyviin menkkoihin. Samoin pari menkkafinniä on jo puskenut leuan alueelle. Ei siis yhtään positiivinen olo. Testaan torstaina (dpo 12) ja jos/kun testi nega, niin lopetan luget ja odottelen menkkoja alkavaksi viikonloppuna.

Mutta vaikka tämä kierto ei tunnukkaan tuovan positiivista tulosta, niin olen silti ollut viime päivinä erittäin positiivisella tuulella :D Treeni on luistanut hyvin ja on ollut ilo huomata kuinka lihakset ovatkaan kehittyneet. Ajattelin, että tämän lyhyen treeniohjelman jälkeen voisin, ehkä mahdollisesti, aloittaa yhden toisen treeniohjelma, joka kestääkin sitten jo kolmisen kuukautta. Katotaan jos innostuis.

Positiivista fiilistä on myös lisännyt meiän kodin remppa-asiat. Nimittäin käytiin viikonloppuna jo kattelemassa meille lattiamateriaalit ja voi vitsi miten en malttais odottaa, että pääsen jo aloittamaan sen lattiaprojektin. Siitä tulee niiin hieno! Lisäks olin positiivisesti yllättynyt, kun säästötilini tiliote tuli postissa ja säästöjä onkin kertynyt enemmän kuin muistinkaan :D Voidaan siis tehdä myös se keittiöremppa jo mahdollisesti tulevana kesänä!

Iiih niin paljon ihania asioita, joita odottaa tältä vuodelta! Hyvä vuosi luvassa. Tietysti olis ihan superihanaa, jos meille vielä se yksi positiivinen yllätys suotaisiin, mutta hyväksyn myös sen vaihtoehdon, että sitten kunhan ollaan saatu koti valmiiksi, niin voidaan alkaa keräämään rahaa hedelmöityshoitoihin. Olis kyllä ollut niin superihanaa saada juhlavuosivauva :D Mä oon niin mainostenorja, et heti kun puhutaan jostain kylkiäisesti tai jostain spessujutusta, niin oon heti ostamassa. Kuulemma tän vuoden äitiyspakkauksessakin on jotain spessua, koska Suomi 100 v. Okei, okei, surkeat motiivit, mutta voih, eikö olis jo meiän aika? Vai vieläkö ehtii kolmas vuosi tulla yritystä täyteen? Toivottavasti ei.

Noh mutta hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)

8 kommenttia:

  1. Ooo, en oo kuullutkaan tollasesta juhlavuosihuhusta! Oisko tää nyt sellainen "Suomi kuntoon" -motivaattori valtiolta? :D Mutta jännitän torstaihin asti, vaikka omien asioiden suhteen olisin pessimisti, niin jotenkin sitä vaan aina muille uskoo niihin mahtaviin positiivisiin ylläreihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan :D Jostain muistaakseni luin, että siinä äitiyspakkauksessa ois joku spessu juttu. Sit on tietty kans se kamppis, missä kaikille juhlavuonna syntyneille annetaan sinivalkoiset villasukat :D Onhan noita.

      Poista
  2. Täällä sama. :( Tosin positiivisuus karissut. Ihailen sua <3

    VastaaPoista
  3. Mä luulen et nyt kevään aikana teillä tärppää, olethan jo kaksi kertaa raskautunut kuitenkin. Hyvät mahdollisuudet siis. Hyvä että sulla on nyt tuo sali ja muuta tekemistä, joka ehkä vie hiukan ajatuksia pois pelkästään raskauden yrittämiseen. Usein ne tärpit tuleekin silloinkun sitä vähiten odottaa. Niin paljon toiveikkaana odottelen teidän onnea itsekkin <3
    mulla on tullu ny muutaman päivän sisällä yön aikana järkkyä kylkikipua ja selkälihakset aivan jumissa. Nytkö nää "ongelmat" alkaa? Ku tähän asti päässy niin helpolla. Toki vähän häirittee ku yks ainoa asento missä (vielä) voi nukkua, jos tuo kylkikipu vasemmalla alkaa ottamaan enempikin vallan. Noo kyllä tän eteen kuuluukin vähän kärsiä, mut toki ei raskaana olo aina mitenkään auvoista tunnu olevan. Jokaisella sitten ne omat vaivansa. Tulet säkin vielä tuntemaan nämä, hyvässä ja pahassa <3
    ainiin tosiaan hedelmöityshoidotkin on vielä käyttämättä, jos nyt sattuis ettei tärppää mut mä uskon, ettei teidän sinne asti tarvi edes mennä. Toisaalta ne tuo usein sen tärpin varmuudella ja nopeammin, mut onneksi on vielä oljenkorsia käyttämättä. Kyllä teille vauva vielä suodaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kunpa :) Meillä on kyllä nyt tässä kevään korvilla paljon kaikkea muutakin ajateltavaa, joten jospa se pääsis taas yllättämään :) Toivotaan parasta.
      Nuo selkävaivat on kyllä valitettavas yleisiä, mutta hyvällä asiallahan sitä kärsii sen odotusajan. Mä yritänkin nyt vähän ennakoida ja treenata hyvät keskivartalon tukilihakset, niin jaksaa sitten joskus sitä masuakin kantaa :D
      Mä jotenkin pahoin pelkään, että hedelmöityshoidot on meidän kohtalo, mutta toisaalta, ollaanhan me jo pari kertaa onnistuttu näillä helpoilla hormonihoidoillakin. Ei siis vielä heitetä kirvestä kaivoon :) Kiitos sulle Dansku ♥ ja paljon voimia loppuraskauteen!

      Poista
  4. Mulla on kyllä sellainen kutina, että teillä käy tärppi pikemmin kuin osaatte odottaa<3

    VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)