4. tammikuuta 2017

"Munanvalkuainen"

Nyt oli kyllä pakko taas tulla kirjoittamaan tänne muistiin, että bongasin taas vessassa käydessäni tuon limatulpan. Jipii!

Sanokaa mitä sanotte, mutta mun mielestä tuo limatulppa muistuttaa enemmän kananmunan valkuaista kuin nuo niin kutsutut ovislimat, joten merkkasin kalenterisovellukseeni tälle päivälle oireeksi munavalkuainen :D haha.

Viime kiertojeni postauksia lukiessani voinen todeta, että ovis ilmaantuu tästä neljän päivän kuluttua eli juurikin sunnuntaina, aivan niin kuin kalenterisovellukseni ennustelikin. Jännää! Nyt odotan entistä suuremmalla mielenkiinnolla kuinka oikeasti käykään. Toivotaan pikaista ovisplussaa, koska mulla on tunnetusti nuo alle 20 kp:n oviskierrot olleet niitä menestyksekkäimpiä kiertoja ;)

Ei mulla muuta. Rennolla meiningillä mennään!

14 kommenttia:

  1. Jeejee, nyt vaan ovista odottelemaan ja sit peitot viuhumaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nuo kehon merkit on ainakin tähän mennessä pitäneet hyvin paikkansa, että toivottavasti nytkin. Jännityksellä ootan miten käy :D Sitten ei muuta kuin miestä kellistelemään ;)

      Poista
  2. Jee mahtavaa, kroppa toimii ja ei muuta kuin hommiin siis ;) :D Mua edelleen niin kiinnostaa tuo lima, itselläni siis se mitä kutsun ovulaatiolimaksi on juuri tuollaista kananmunanvalkuaista mutta se tulee juuri ovulaation aikaan. Ensin, joku viikko ennen ovulaatiota se on vetistä, sitten yhtäkkiä muutamia päiviä ennen se on kiinteämpää ja selkeästi hyytelömäistä ja tavallaan läpinäkyvää, mutta yleensä sameaa. Mutta siitä tiedän että muutaman päivän päästä on lh-huippu. Tämä lima muuttuu sitten päivä päivältä enemmän läpinäkyväksi ja ihan siis kuin kananmunanvalkuainen, täysin läpinäkyvää ja kirkasta ja paksua kuten valkuainen. Tuleeko sulla siis yhtäkkiä tuo täysin kirkas paksu kananmunanvalkuainen ja jo useita päiviä ennen ovista? Mitä tapahtuu sen jälkeen, hiipuuko se kun mennään kohti ovista vai kirkastuuko ja paksuuntuu vielä? Tai siis millainen on se lima, mitä sinä kutsut ovislimaksi? :D Sori kysymykset mutta tämä on mielestäni niin kiinostavaa! :) -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa kysellä, koska itseänikin kiinnostaa kovasti :D Mulla on kans ekaks semmosta sameaa(joka sotkee pikkarit -_-) ehkä noin viikko ennen ovista ja sitten yhtäkkiä tulee pyyhittäessä runsaasti semmoista kirkasta munanvalkuaista muistuttavaa limaa(superliukasta ja sitkeää) ehkä päivän tai kaks ja sitten enemmän sellaista vetistä "liukkaria" pari päivää ennen ovista ja oviksen jälkeen samantien kuivaa ku aavikolla :D Eli siis mulla tuo valkuaislima on ilmeisesti juurikin se limatulppa, koska siitä 3-5 päivää on ovis. Joku jossain tokaisikin, että tuo valkuaista muistuttava lima(limatulppa) on niin sitkeää, ettei se varmaankaan ole se suotuisin olosuhde siittiöille uiskenneltavaksi :D Sitten taas sen jälkeen limat on enempi "vetisempää". Vaikea selittää, kun kaikilla varmaan vähän erilaiset eritteet :D

      Poista
    2. Kiitos selostuksesta! Ei kyllä ois muutama vuosi sitten uskonut että vertailemme limoja netissä :D ;) Kovin samanlaiselta kyllä kuulostaa. Ja toki vetistä siellä saattaa muutenkin olla tietyistä syistä...... xD Minulla on vain sitä paksuinta täysin läpinäkyvää kananmunanvalkuaista juuri lh-huipun aikaan, toivottavasti ei ole liian paksua?!
      Mulla meni juuri ovulaatio ohi, sain sen hyvin testeillä ja liman perusteella kiinni, mutta aamulämpö ei ole muuttunut... Eli olisiko niin, etten ole ovuloinut, vai voikohan aamulämpö nousta vasta useampi päivä ovulation jälkeen...? Tiedätkö? Nouseeko sinulla tarkalleen toisena päivänä lh-huipun jälkeen?

      Poista
    3. Haha no ei kyllä ihan heti olis tullut mieleen :D
      En osaa sanoa minkälainen lima olis just ihanteellinen siittiöille, mutta tuskin siitä on ongelmaa jos se on kuitenkin liukasta :) Lämmöistä tiedän sen verran, että jos ovis tapahtuu, niin lämmöt pitäis nousta kolmen päivän sisällä. Se että kuinka paljon lämmöt nousee, on täysin yksilöllistä. Yleensä puhutaan 0.5 asteen noususta, mutta pienempikin nousu voi kertoa jo tapahtuneesta oviksesta. Mulla vähän vaihtelee, mutta viime kierroissa on kyllä nyt ollut ihan selkeä lämmön nousu jo heti oviksen jälkeen. Yleensä lämmön lasku lh-huipun jälkeen kertoo munasolun irtoamisesta ja tämän jälkeen vasta lämpö nousee jonkun verran. Voi siis hyvinkin olla, että lämpö nousee vasta viimeistään viidentenä päivän ovisplussasta. Voihan toki olla, että jos lämmöt ei nouse loppukierrossa ollenkaan, niin on ollut ovuloimaton kierto, mutta kaikilla ei välttämättä nuo lämmöt reagoi juuri mitenkään. Pitempään seurailemalla sitä vasta oppii, että miten lämmöt menee eri kierron vaiheissa :)

      Poista
  3. Ooooo, jännittävät ajat edessä! Pidän peukkuja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toivotaan, että sieltä tulis pikimiten oikein mojova ovisplussa :)

      Poista
  4. Tsemppiä!!! Pidän peukkuja!!!

    VastaaPoista
  5. Jeee! Nyt pidetään peukkuja. Toivotaan parasta <3

    VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)