23. tammikuuta 2017

Uudella energialla

Lauantaina tupsahti tuo kp 1, niinkuin vähän uumoilinkin. Siinä meni just silleen kun sanoin, eli lauantai aamuna heräsin ihan hiestä märkänä ja huomasin lämpöjen tippuneen huomattavasti. Päivällä vuoto sitten alkoikin jo ihan kunnolla ja tänään mennään jo kp 3:ssa. Tänään aloitin sitten tuon jo kauan odottamani clomifen kierron tupla-annoksella. Toivon niiiin paljon, että tästä nyt viimein tulisi tarpeeksi vastetta ja ovis aikaistuisi edes muutamalla päivällä. Se olis jo ihan huippua, jos ovis tulis ennen kp 20, mikä on mulla merkinnyt aina hyvää oviskiertoa. Noh vaikka nyt viimeksi ei tärpännytkään, niin mulla on silti hyvä fiilis, että oikeaan suuntaan ollaan menossa.

Tänäaamuna lämpömittari näytti 36.35 astetta eli ihan kivasti ollaan jo tultu alas. Musta on mielenkiintoista seurata miten lämmöt nyt seilailee, kun clomifen pistää estrogeenin kuriin. Oli muuten jännä huomata, miten progesteronin laskettua vilustelut loppui kuin seinään. Ei ollut enää yhtään kylmä, vaan päin vastoin, alkoi olla jo vähän kuumakin :D Niitä kuumia aaltoja odotellessa!

Pakko viel sanoo, et jännittävät unet jatkuu edelleen, joten ei se kyllä liittynytkään mitenkään loppukiertoon vaan tässä on nyt joku muu "stressi" päällänsä. Viime yönä näin unta Pete Parkkosesta. Tervetuloa vaan uudelleen, if you know what I mean ;) haha.

Noh ei muuta kuin oikein mukavaa alkanutta viikkoa! Tässä kierrossa raportoin taas extratarkkaan kaiken, kun on taas tehokeinot käytössä. Toivottavasti nyt tulis oikein supermunis ja tämä olis SE meidän kierto! Pidetään peukkuja :)

6 kommenttia:

  1. Jänskää! Koska sulla se vasteultra? Mä taistelen itteni kans. Tekis mieli ottaa Letro. Tänään ois se päivä :D mut hitsi ku se luomukierto houkuttelee kans.
    Kiva et meil sama kiertopäivä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla osu se vasteultra nyt kp 13:lle :) Mä suosittelen sitä yhtä taukokiertoa, mut jos sust tuntuu, et taukoilu tuntuu piinaavammalta ku lääkkeellinen kierto, ni sit sun pitää toimia niin, kuin sulle paras :D Sullakin on kuitenkin ollut jo niin pitkään nyt noi lääkkeelliset kierrot käytössä, et mieti miten ihana tunne se on ku ei tarvi hetkeen miettiä yhtään mistään kierronpäivistä ja mitä lääkettä pitikään ottaa millonki :D

      Poista
  2. Täällä peukut pystyssä uuteen kiertoon <3 ja haistatan pitkät sun kp1!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Vitsi, ku oli jo niin hyvät lähtökohdat ja tallettelutkin osu niin nappiin, mut noh, aina ei voi voittaa :D

      Poista
  3. Moikka. Kun edellinen kierto on jo mennyt,niin toivotaan nyt täll kierrolle sitäkin enempi onnea matkaan <3 jännää, miten ne boostit nyt vaikuttaa. Toivotaan ihan superhedelmällistä kiertoa! Odottaminen ja aina alusta aloittamisen ärsytys varmasti välillä riipaisee, mutta sitten niitä voimiakin varmana ain jostain löytyy asioiden hyvänsymiseen ja toivon pitämiseen yllä. Niin se pitääkin. Hetki siis taas kerrallaan ja kohti suurinpia unelmia. Sää tuut olemaan vielä unelmasi huipulla <3 ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan kovasti, että tämä kierto onnistuisi paremmin kuin edellinen :) Tuntuu tosiaan, että mielialat vaihtelee kierron vaiheittain. Nyt on taas vähän vaikeampaa, mutta kyllä tästä vielä noustaan :D Onneksi täällä on aina hyvät tsempparit taustalla! ♥

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)