2. tammikuuta 2017

Uusi vuosi

Uusi vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Taukokierto on tehnyt tosi hyvää ja huomaan jo nyt, että on ihan uudella fiiliksellä energiaa lähteä kohti uusia yrityskertoja.

Tässä kierrossa en ole oikein jaksanut mittailla lämpöjä, koska lomalla unirytmi on ihan eri kuin arkena. Tänäänkään ei tullut mitattua, koska mies oli pöllinyt kuumemittarin, koska "man flu". Lisäksi en ole jaksanut miettiä kierronpäiviä sen koommin ja eilen vasta havahduin siihen, että oli jo kp 13! Olen väkisinkin huomannut pientä tuntemusta vasemmassa munasarjassa, joten ovis on kai tulossa lähipäivinä/-viikkoina. Okei, pakko myöntää tein eilen yhden ovistestin, kun niin jotenkin voimakkaasti tuntui painetta vasemmalla, mutta negaahan se näytti. Jotain pientä hailakkaa siinä kyllä jo näkyi, mutta tuskin nyt sentään näin aikasin vielä ovis ilmaantuisi.

Mutta kuten sanoin, niin vuosi 2017 on lähtenyt käyntiin vauhdilla ja olen siitä äärimmäisen innoissani. Eilen pistin taas piiiiitkästä aikaa uusia ovistestejä tilaukseen. Nyt niitä riitää varmaan seuraavalle puolelle vuodelle ainakin :D Tilasin 42 liuskatestiä ja vielä 10 digitestiä varmistukseksi päälle. Eiköhän näillä pärjätä taas useampi kierto helposti. Toki jos "hyvä" tsägä käy, niin ne jää käyttämättä, kun tärppi tuleekin jo ennen aikojaan ;) Lets hope so! Eilen tein myös inventaarion lääkekaappiin ja tyhjensin sieltä kaikki vanhentuneet lääkkeet pois ja laskin jäljelle jääneet clomifenit ja lugesteronit. Lugeja on vielä viikon verran jäljellä ja clomeja on vielä 15 tablettia jäljellä. Kaapeista löytyi jopa yhden muovikassillisen verran vanhentuneita lääkkeitä ja lääkevalmisteita. Puolet niistä oli jotain koirien vaivoihin tarkoitettuja lääkkeitä :D Hyvä niistäkin päästä viimein eroon. Pitää vaan muistaa kiikuttaa ne apteekkiin, samalla kun käyn täydentämässä luge varastoani.

Muita tulevaisuuden suunnitelmiakin tuli eilen lyötyä niin sanotusti lukkoon. Nimittäin me ostettiin viimein lentoliput ISLANTIIN! Iih oon haaveillu Islannin matkasta jo niin kauan ja nyt se viimein toteutuu meidän 1 v. hääpäivänämme. Vielä pitäis majoitus ja retket varata etukäteen, mutta olen jo niin innoissani noista lennoista, ettei tosikaan :D Can't wait! Kesällä ois kans ihan hirmuisesti kaikkia kivoja festareita joihin haluaisin ostaa liput, mutta en ole uskaltanut. Ihan "pikkuisen" enemmän toivoisin kuitenkin sen plussan vielä pärähtävän siihen THE testitikkuun, joten himmailen vielä noiden festari-intoilujen kanssa.

Mutta semmoista nyt näin alkuun ainakin. Huomenna aloitan pitkästä aikaa uuden treeniohjelman ja aloitan oikein kunnon kunnonkohotus projektin! Tilasin sellaisen nettivalmennusohjelman kolmeksi viikoksi ja tällä viikolla olis tarkoitus kaverin kanssa se aloittaa. Ah ihanaa, lihakset saa taas huutaa hoosiannaa.

Joko teillä on jotain tulevaisuuden suunnitelmia tehty tälle vuodelle? Vai olenko mä vaan ihan sekopää :D

16 kommenttia:

  1. Jee muitakin kunnon kohottajia! Minäkin aloitan saliharrastuksen taas vaihteeksi tänään.. Saa nähdä miten käy :D Onneksi on sisko jonka kanssa käyn ettei tule lusmuiltua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aina hyvä, kun on joku kaveri tsempparina :P

      Poista
  2. Vau, mun anoppi käy kerran vuodessa Islannissa ja on ihan rakastunut! :)
    Nyt ootellaan molemmat ovulaatioita siis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin jo ihan myyty kun näin elokuvan Walter Mittyn uskomaton elämä :D Ihana seikkailu on siis luvassa!
      Mä saan varmaan odotella sitä ovista vielä vähän pidempään, mutta toivotaan teille oikein mojovia follikkeleita tulevaan inssiin ;)

      Poista
  3. Ooh, Islanti kuulostaa ihan huikeelta!! 😍 Ja oikeen lukijlle asti välittyy, että tää vuosi on otettu nyt mahtavilla fiiliksillä siellä vastaan ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, Islanti on ollut meiän molempien unelmana jo pitkään ja nyt päästään viimein näkemään se yhdessä ^^ Ihanaa kun on taas jokin mitä odottaa ♥

      Poista
  4. Siistiä! Meilläkin suunnitelmissa islannin matka elo-syyskuun vaihteeseen, mutta vielä ei uskalla varata mitään, ensi viikolla nimityäin alkaa vihdoin ja viimein 2,5vuoden yrityksen jälkeen ovulastion induktio! Ja pakko uskoa ja toivoa, että sillä tärppäis. Ainoa syy meillä minun pco-tyyppisyys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii onneks olkoon uudesta askeleesta yritystaipaleella :) On aina kiva kun on jotain mitä odottaa. Islanti on kyllä sellainen seikkailujen saari, että se pitäisi jokaisen vähintään kerran elämässään kokea :D Odotan innolla! Tsemppiä ovulaation induktioon! Toivottavasti tulee mahtavia follikkeleita ja saatte viimein kauan toivotun lapsen syliin asti ♥

      Poista
  5. Onnellista uuttavuotta 2017 teille! <3
    Ihanaa, että sulla on nyt muitaki projekteja ja suunnitelmia nyt alotettavaksi. Islannin matka on varmana huikee kokemus, muutenkin matkan varaus tuo sen jännityksen, et on jotain mitä odottaa. Rakastan itsekkin matkustelua ja tänä vuonna tulee välivuosi, mutta seuraavana kesänä Kroatian matka olis kiva. Vietetään kuitenkin tää vuosi ensin :D
    Mulla ei oo oikee mitään ihmeellisempiä uudenvuoden lupauksia nytten. Viikko kerrallaan tässä mennään ja jotenki jännittää tuleva. Myös ehkä murehtiikin, mutta kait se kuuluu asiaan.
    Kiva et otit nyt luomukierron muuten, saa kroppa vähän levätä lääkkeistä. Toivotaan nyt ihmeitä tällevuodelle teille, mielellään jo alkuvuodelle <3 ja et kaikki vaan menis hyvin loppuun asti. Olette sen enemmänkuin ansainneet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Dansku ♥ On tosiaan ihanaa kun on taas joku mitä oikeasti odottaa. Matkat on yleensä sellaisia, jotka ainakin satavarmasti toteutuu :D Teillä on nyt hyvä syy pitää taukoa ;) Kroatia onkin sellainen paikka, että voin kyllä suositella. Sinne lähtisin kyllä koska vaan uusiksi.
      Askel kerrallaan täälläkin taas mennään, mutta pitkästä aikaa on taas hyvä ja odottavainen mieli :)

      Poista
  6. Mulla on vähän samanlaisia fiiliksiä noiden festarireissujen kanssa. Jos nyt ostaisi liput ja varailisi majoitukset niin olisi ainakin hyvissä ajoin liikkeellä. Mut jotenkin ei vain uskalla, kun jos sittenkin tapahtuisi jotain vieläkin onnellisempaa tässä lähiaikoina, eikä sitten oikein pääsiskään lähtemään. Onneksi suurin osa noista festareista taitaa olla sellaisia, että lippuja ehtii ehkä saada vielä kesälläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta. Tänä vuonna on kyllä niin monta hyvää festaria jo tiedossa, että kyllä nyt johonkin aina saa liput myöhemminkin :D Toki jos "hyvä/huono" tuuri käy, niin saahan niitä festarilippuja sitten myytyä eteenpäinkin ;) Toivotaan kuitenkin sitä tärppiä mahdollisimman pian :)

      Poista
  7. Islanti on mahtava paikka! Suosittelen käymään ainakin "valasretkellä". :) Jos haluaa vähän pienentää ruokabudjettia, niin huoneistohotelli voi olla ihan hyvä valinta. Islannissa on ihan nimittäin tuhottoman kallista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkeistä :) Mä jo kattelinkin trivagon sivuilta noita majoituksia ja ne huoneistohotellitkin on ihan siistin näkösiä :) Retkiäkin ollaan jo kovasti selailtu, mut vielä ei olla päätetty mihin mennään :D

      Poista
  8. Aluks jätin unholaan guns'n roses keikan hämeenlinnassa, kun piti olla se la siinä kuussa, mutta... ehkä mä nyt uskallan varailla, meiltä kun on joku 12-15km keikkapaikalle! Ja oon aina halunnu nähdä kyseisen bändin, jo teiniajoilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä nyt ainakin olette ansainneet tuon keikkaelämyksen :) Eikun vaan lippuja varailemaan. Tänä kesänä olis ainakin kolme eri festaria pk-seudulla minne ite haluisin :D Jos nyt yhteen edes pääsis, niin olis kyllä kiva ^^

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)