4. joulukuuta 2016

Aikataulussa

Tänään ilmestyi ovisplussa testitikkuun.
Ei kai tuosta voi enää erehtyä. Ihan aikataulussa ollaan, sillä veikkailin ovista viikonlopulle. Tai siis ovisplussaa. Seurailen taas mielenkiinnolla lämpöjä,  jos vaikka bongaisin taas munasolun puhkeamisen tai jos lämmöt nyt ylipäätään lähtee nousuun. Jos lämmöt näyttää lupaavilta, niin aloitan dpo 3 lugesteronin loppukierron tueksi.

Muuten vointi on ihan hyvä vaikka poski onkin vielä vähän turvonnut. On kuitenkin jo parempi kuin eilen, sillä tänään en ole tarvinnut enää buranaa, vaan olen pärjännyt pelkällä panadolilla. Eiköhän tuo suu parissa viikossa ole taas ihan normaali. Tai jos edes jouluaattona sais syötyä jo ihan normaalisti :)

Semmoista taas tänne. Onneksi ens viikko on taas lyhyt viikko, kun saa yhden ylimääräisen vapaan Itsenäisyyspäivän johdosta.

Mukavaa ja rauhallista 2. adventtisunnuntaita kaikille! ❤️

8 kommenttia:

 1. Jee, sit vaan vällyt heiluun. :D
  Mullakin oli niin kauheet oviskivut perjantaina ja eilen (+venyvät, sori :D) että aloin miettiin et ehtiikö inssiä edes tekeen. No, sen näkee huomenna miltä näyttää ultrassa. Kauhistuttaa ja pelottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käskystä! ;)
   Mä pidän peukkuja sun ultralle. Sieltä on varmasti ihan supermunis tulossa :P

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jep :D Eilen jo vähän talleteltiin, mutta tänään ja huomenna vois vielä vähän lisää varuiksi ;)

   Poista
 3. Heippa! Mielenkiinnolla tulin lukemaan blogiasi koska itselläkin alkaa vauvahaaveet olla ajankohtaisia. Minun blogini löytyy osoitteesta toivesinusta.blogspot.com Jään seuraamaan kuinka sinulla projekti edistyy :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa seuraamaan blogiani :) kävin kurkkaamassa myös sinun blogiasi ja lisäsin sen lukemistooni ^^ toivottavasti teidän toive toteutuu, kun hetki on teille sopiva. Onnea yritykseen!

   Poista
 4. Onnea hymynaamasta :) peukut pystyyn tähän kiertoon. Kiva ettei ole tarvinnut buranaa enää syödä ni jospa se ei häiritsis sit mahdollista kiinnittymistä tms. Jännän äärelle taas pääset. Ainaki sinulla on buustit nyt käytössä niin varmana pian tuottaa tulosta.
  Juu onhan tässä kiva vapaaputki nyt ollu ja itelläki reissu meni hyvin. Sain siellä ensimmäiset höyhenen keveät sipaisutkin merkille ja nyt kolmas pv siitä ja viel enempi ja useemmin tuntenu pieniä tökkäsyjä. Onhan tässä jo 19 viikko menossa et jo oli aikakin.
  Niin se vaan pitäis 2 viikkoa jaksaa töissä ennen joululomaa.
  Jännittävää viikkoa sulle, toivotaan et lämmöt olisi nousussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jouduin kyllä ottamaan vielä ovispäivänä yhden buranan kun särki niin kovasti tuota hampaan paikkaa, mutta lämpöjen perusteella ovis olis kuitenkin tapahtunut :) Toivotaan niin. Ihana kun sie oot jo niin pitkällä! Ei enää kauaa kun pääsette taas pikkuista moikkaamaan. Jokohan siellä selviää tulokkaan sukupuoli :P Joulua odotellessa ^^

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)