7. joulukuuta 2016

Ovis ja lämmöt

Ihana kun niin monessa seuraamassani blogissa lasketaan jo raskausviikkoja. Ei oo enää montaa blogia, joissa on yritystaival vielä kesken. Toivotaan positiivisia jouluylläreitä heille kaikille ;)

Olen nyt seuraillut aamulämpöjä ja voinen todeta ovulaation todella tapahtuneen. Kaikista tulehduskipulääkkeistä huolimatta. Itseasiassa jouduin vielä ovispäivänä ottamaan yhden 600mg buranan, kun alkoi tuota hampaan paikkaa särkemään niin sikana. Ilmeisesti se ei kuitenkaan estänyt ovulaatiota tapahtumasta. Tai siis toivotaan niin, enhän mä ole verikokeilla sitä todennut, mutta kaikki muut merkit viittaavat siihen. Nimittäin ovispäivänä aamulämpö oli vielä 35.96 astetta ja tänä aamuna se oli jo 36.61 astetta. Voinemme siis todeta progesteronin ottaneen vallan kehossani ja tuo keltsi toiminee ihan hyvin.

Mutta siitäkin huolimatta, että lämmöt näyttävät lupaavilta, niin ajattelin aloittaa huomenna (dpo 3) taas lugesteronin annoksella 100+200 mg/pv. Ei siitä kai ainakaan haittaakaan ole. Nyt saadaan taas jännätä, että mitä oireita luget mulle tuo, kun viimeksi osa oireista saattoi mennä jopa ihan raskauden piikkiin. Lisäksi jännään sitä, että kauanko menee, että vuoto alkaa lugejen lopettamisen jälkeen. Koska jos luget pidentää ihan hirmuisesti mun kiertoani, niin en tiedä miten taas saan sen seuraavan vasteultran sopimaan kalenteriini. Vuoden vaihteeseen on meinaan aika hankalaa saada aikaa ultraavalle gynelle, jopa yksityiseltä. Ehkä olis kuitenkin helpompaa vaan jättää seuraava clomikierto vuoden alkuun, ettei tarvis liikaa stressailla sen ultran kanssa. Joo niin mä teen.

Semmosta taas tänne :)

P.S. Nyt tais muuten ovis tulla ihan oikeesti jo 24h testiplussasta eikä vasta 48h myöhemmin. Siistii!

7 kommenttia:

 1. Jee, hyvä!! :) Täällä ovis juuri meneillään oireista päätellen. Saa nähdä onko inssi liian myöhäistä?
  Nyt vaan tsemppiä et mekin saatais ne vauvat vihdoin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikos sulla tänään se inssi? Jospa ajoitus onkin ihan täydellinen :) Sitten vasta kun oireet loppuu, niin ovis on jo mennyt. Pidetään peukkuja, että me saatais ihanat jouluplussat! ♥

   Poista
  2. Joo oli klo 11. Toivotaan todella niin. ❤️ Nyt on ihan positiivinen fiilis ainakin!

   Poista
 2. Tsemppiä loppukiertoon <3 Mitään seuraavaa vuotoahan ei tule!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih ihana ♥ Toivotaan todella, ettei tulisi :)

   Poista
 3. Hahaa kirjottelin aikasemmin miten samassa kohtaa kiertoa ollaan menossa.ovis täällä eilen :) eikös ois mahtava joululahja miehelle kaksi viivaa tikussa? :) -jellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vois parempaa lahjaa antaa ♥ Pistetääns meille molemmille plussia pakettiin ;)

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)