12. joulukuuta 2016

Dpo 7

Tänään on jo dpo 7 eikä mitään oireita havaittavissa. Lueskelin edellisen lugekierron tekstejä elokuulta ja tähän mennessä olin saanut jo ties mitä oireita kokea. Oli hormoninäppyjä, vilunväreitä ja jatkuvaa pissalla käymistä, mutta nyt...ei mitään. Noh tulipahan todistettua sekin, että mulle ei tule lugesteronista mitään oireita ja ne edelliskierron oireet oli puhtaasti raskausoireita. Huoh.

Aamulämpökään ei ole noussut tässä kierrossa yli 36.7 asteen, joten turha kai tässä on enää toivoa mitään. Nyt on oikeasti vaan sellainen tunne, että kumpa menkat alkais pikimiten, niin pääsis niistäkin pikimiten eroon ja uuteen kiertoon.

Viime yönä itkin itseni uneen. Sitä ennen kuitenkin rukoilin. Kiitin läheisistäni ja maailman ihanimmasta miehestäni ja lopuksi esitin toiveen. Toivoin, että jos minä en nyt kykene raskaaksi tulemaan, niin antakoon Hän sen onnen kaikille kanssasisarilleni täällä blogimaailmassa. Haluan nähdä vielä viimeiset plussat tälle vuodelle. Haluan uskoa Joulun ihmeeseen ♥

Lauantaina lähden taas kavereitteni kanssa viettämään tyttöjen iltaa. Negatestin tehtyäni aion nauttia raflan parhaimman pihvin kera lasillisen punaviiniä. Ja vielä parit sidukat illan viettäjäisiksi. Himputti, minuahan ei noin vain lannisteta! Prkl.

Haha, mukavaa maanantaita vaan kaikille! :D

14 kommenttia:

 1. Huh ku jaksat olla positiivinen! Ja kiitos toiveestasi :) minäkin toivon sitä samaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vaan muistaa ajatella, että jos tänään on elämäsi huonoin päivä, niin huominen on aina parempi :) ♥

   Poista
 2. Mikä nainen. <3 Veikkaan, että täällä on liuta naisia jotka toivovat sulle sitä omaa jouluihmettä. <3

  VastaaPoista
 3. Vielähän me emme heitä hanskoja tiskiin teidän kuluvan kierron osalta!!! Mun plussa tuli ihan puskista ja olin ihan varma että menkat alkaa!! Minä uskon Joulun ihmeeseen ja siihen, että se voi osua kohdallenne <3 jokainen kierto voi olla SE kierto, vaikkakin ymmärrän paremmin kuin hyvin, että on helppo valmistautua negaan. Niinhän tein itsekin, en vain enää jaksanut... Kunnes!!

  Toivotaan siis, että medium-pihvit jää syömättä ja viinit juomatta tulevana viikonloppuna ;)

  Jaksamisia sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih luopuisin maailman parhaimmasta medium pihvistä koska vaan, jos sille tulisi yksi pieni positiivinen syy :D Ihana olet ♥

   Poista
 4. Kiitos toiveestasi <3 Toivon samaa sinulle. Olen joitain kertoja yrittänyt kommentoida, mutta vain kerran viesti on tullut esille(?)
  Clomeja nappaillaan ja riesana jatkuvat tulehdukset alapäässä :( Tammikuussa kutsuu julkisen puolen hoidot. PCOS täällä riesana ja olen alkanut epäilemään, että löytyyköhän vielä endokin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kyllä mä aina kaikki asialliset viestit pyrin julkaisemaan, mutta jostain syystä jotkut menee roskapostiin ja en aina huomaa niitä sieltä hakea pois :O Koitan jatkossa seurailla tuota roskapostiakin tarkemmin :)
   Tiedätkö aiheuttaako clomit sinulle noita tulehduksia vai oletko vaan muuten niille enemmän taipuvainen? Clomithan monilla kuivattaa limakalvoja, joten jos se aiheuttaa tulehduksia, niin oletko kysellyt lääkäriltäsi vaikka letrozoleja? Sen ei pitäisi vaikuttaa limakalvoihin samalla tavalla kuin clomit. Mun ystävällä todettiin PCOS reilu vuosi sitten ja hän muutti ruokavaliotaan vähähiilihydraattiseen ja tuli yllättäen pian tämän jälkeen raskaaksi :) Terve tyttö syntyi. PCOS vissiin vaikuttaa jotenkin sokeriarvoihin ja siksi hiilihydraatti voi olla pahaksi.
   Toivottavasti ei löytyisi endoakin :/ Onko sinulla ollut jotain oireita, jotka viittaisi endoon? Toivottavasti löydät sopivan hoitomuodon ja saisitte pikimiten lapsen terveenä syliin asti :) ♥

   Poista
 5. Tämä kirjoitus jätti minut hiljaisen ihailun valtaan. Vitsi mikä asenne!! Toivon todella, todella sinulle pientä ihmettä tälle joululle ❤

  VastaaPoista
 6. Huh, ihan meni kylmät väreet. Teidän aika koittaa vielä <3

  VastaaPoista
 7. Kauniisti sanottu <3 Mutta tiedäthän, että me blogisiskot toivotaan sulle sitä plussaa koko sydämistämme.

  Mä olen yrittänyt ajatella myöskin positiivisesti: jos nyt tulee nega, niin haen parasta punkkua, polttelen muutaman tupakin ja istun tyttöjen kanssa iltaa. Otan ilon irti siitä, että voin niin tehdä. Aina tulee uusi kierto ja uusi mahdollisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana ♥
   Se on hyvä tehdä tästä yrittämisestä aina sellainen "win-win situation" eli jos ei tärppää, niin ainakin voi vielä hetken ottaa kaiken ilon irti siitä, että EI ole raskaana :D Ja lasillinen punaviiniä ei kuulosta yhtään hassumalta ajatukselta ;) Ei me tässä vielä mitään menetetä.

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)