21. joulukuuta 2016

Loppuvuosi

Aamulla heräsin taas hiestä märkänä ja aamulämpö vaan jatkaa laskuaan. Tänään se oli enää 36.38 astetta. Tietääpähän, että estrogeeni on taas palannut jäähdyttelemään kroppaa.

Tänään on kp 2 ja pahimmat menkkakrampit on jo takana päin. Vuoto on ollut tässä kierrossa huomattavasti vähäisempää kuin edellisessä kierrossa, mikä on siis vaan hyvä, koska se edellinen tulva oli ihan selkeästi vielä keskenmenon jäämistöjä. Nyt alkaa vaikuttaa enemmän siltä, että kroppa on palautunut keskenmenosta pikkuhiljaa ennalleen ja voi taas alkaa enemmän luottavaisin mielin haaveilemaan uudesta plussasta :)

Tämä kierto menee nyt ihan "luomuna" lomaillessa. En aio ottaa tähän kiertoon vielä clomeja, koska sen vasteultran kohdistaminen oikealle kierron päivälle tulisi liian hankalaksi. Lisäksi en uskalla ottaa mitään ylimääräisiä lääkkeitä vielä näiden kahden antibiootin lisäksi. Tuntuu jo tarpeeks ärsyttävälle nappailla kolme kertaa päivässä kahta eri lääkettä, joita siis ei voi ottaa edes samaan aikaan. Kauheeta aikatauluttamistahan tämä nyt on, mutta onneksi viikon päästä se on jo ohi. On sitten mukavampi aloittaa uusi vuosi 2017 puhtaalta pöydältä.

Se, että kuinka "luomusti" tämä kierto mennää, niin en ole vielä päättänyt. Riippuen menoista ja tuntemuksista, että jaksanko kaivaa ovistestit esiin joka päivä, on vielä vähän auki. Jos tikutan oviksen, niin todennäköisesti otan loppukiertoon käyttöön myös luget, mutta jos en tikuta ovista, niin luomuna mennään loppukiertokin. Sen tietää sitten myöhemmin, että mikä fiilis tässä kierrossa :D

Postaustahti tulee siis varmasti loppuvuodeksi vähän hiljenemään, mutta vuoden vaihteen jälkeen tulen varmasti taas raportoimaan kaiken tänne :D Varsinkin tulevasta tuplaclomikierrosta, jota jo jännityksellä kovasti odotan. Toivottavasti se viimeistään toisin meille se kauan toivotun vauvan syliin asti.

Nyt ei muuta kuin oikein mukavaa joulun odotusta! Palaillaan taas!

6 kommenttia:

 1. Hyvää luomukiertoa! (Voiko noin sanoo 😂) Itsekkin vähän kaipailen luomukiertoja ja ehkä seuraava voisi semmonen olla. Tällähetkellä ainakin se fiilis, katsotaan nyt.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, luomukierto kaikkien näiden lääkkeiden jälkeen tuntuu kyllä ihan passelilta :D Kauhulla jo odotan niitä clomien tuomia kuumia aaltoja sitten seuraavassa kierrossa. hyy :D Nyt on ehkä helpompi pitää taukokierto, kun on niin paljon kaikkea muutakin ajateltavaa(joulu, uus vuos). Meette ihan oman fiiliksen mukaan :)

   Poista
 2. Ehkä tekee hyvää vähän rauhottua joulunaikaan ja tosiaan mennä hetki kerrallaan ja odotella taas otollisempaa kiertoa clomeille jne. Toki tässä luomukierrossakin voi vaikka mitä vielä tapahtua, mut et tekee niinku parhaalta tuntuu.
  Mäki niin toivon teille pikaista plussaa ja vihdoin sen onnen syliinne asti <3 en tiedä ketään,joka olis ansainnut sen niin suuresti kuin te <3 mä odotan ja uskon et näin käy <3 ku edelleen lähes jokainen pari tulee saamaan ainakin yhden lapsen hoidoilla. Te tuutte todellakin sen vielä saamaan tavalla tai toisella, toivotaan et niillä tuplaboosteilla!
  Voimia ja ilon hetkiä jouluunne <3 Erityisen paljon onnea teille vuoteen 2017 <3 olkoon se teidän onnen vuosi. Mulla alkaa huomenna loma,kun koulun joulujuhla vielä ja riisipuuron jälkeen kotiin.
  Palataan taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että ♥ Kiitos niin paljon noista sanoistasi :) Ne auttaa jaksamaan yrittää aina uudestaan ja uudestaan. Nyt on tosiaan täydellinen hetki luomukierrokselle, koska on niin paljon muutakin ajateltavaa, että se menee varmasti nopeasti. Saa kroppakin olla hetken ilman mitään ylimääräisiä lääkityksiä, niin jaksaa sitten seuraavaan kiertoon taas ihan uudella energialla. Olkoon vuosi 2017 meiän vuosi :) Ihanaa lomaa teille ♥ Minä vielä painan nämä kaksi päivää töissä ja sitten päästään mekin vähän loppuvuodeksi lomailemaan ^^ Palataan!

   Poista
 3. Ihanaa joulun aikaa sinulle! <3

  VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)