17. joulukuuta 2016

Dpo 12

Nega testattu! Huh vihdoinkin pääsin siitä piinasta. En ole kyllä yhtään yllättynyt tuloksesta. Eilisestä lähtien on ollut vaan enemmän ja enemmän menkkafiilis, joten eiköhän vuoto ala pikimiten kun lopetan lugesteronin ottamisen.

Aamulämpö näytti tänään taas 36.87 astetta, mutta eilen se oli jo laskenut 36.38 asteeseen, mistä voidaan päätellä, että luget siellä enää vaan pitää lämpöä yllä. Lisäks naamaan on ilmestynyt muutama ärsyttävä näppynen, mikä viittaa estrogeenin yrittävän taas palata kehiin ja ottaa pian vallan kuukautisten muodossa.

Oikeastaan olen ihan tyytyväinen, etten joudu tänään valehdella kavereilleni, että miksen muka voisi juoda alkoholia, sillä olen ehkä maailman huonoin valehtelija :D Toivotaan kuitenkin, ettei vuoto vielä ihan tänään alkaisi, ettei tarvi baanalla miettiä siteitä ja tampooneita. Viimeistään maanantaina saisi vuoto alkaa, että vois sitten lauantaina olla mahdollisimman vähillä vuodoilla kylillä käydessä.

Mutta nyt siis ei muuta kuin oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Meilläkin on varmasti ihan huippuilta luvassa :)

8 kommenttia:

 1. Höh :(
  Meinaatko muuten lopettaa Luget nyt? Vai vasta dpo 14? Mietin lähinnä miten itse toimin testattuani.
  Hauskaa iltaa teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Ajattelin huomiseen eli dpo 13 asti vielä ottaa lugea ja sit odotella vuotoa :)

   Poista
 2. Vaikka nega tulikin (minulle myös) on se omalla tavallaan helpotus. Piinailu loppuu ja saa taas elää. Tietysti me toivotaan sitä plussaa ja se olisi parasta, mutta huojentavaa päästä tuosta piinailusta hetkeksi eroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta. On se kaks viikkoa vähän liian pitkä aika piinailuun :D onneks nyt ei tarvii enää ajatella sitä taas vähään aikaan.

   Poista
 3. Voi pöh :( Eteenpäin, sano mummo lumessa. Nyt on siis hyvä nollata, ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei siinä muu auta :D ja kiitos, oli kyllä ihan mahtava ilta eilen.

   Poista
 4. Voi harmi, minä kun pidin merkkejä niin hyvinä! Mutta niin kuin aiemmissa kommenteissa todettiin: Ainakin piinailu loppuu hetkeksi! Toivottavasti oli mahtavat bileet teillä eilen 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nyt vähän taukoa piinailusta :) eilinen tyttöjen ilta oli ihan huippu! Ei harmita nega yhtään niin paljoa :)

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)