9. joulukuuta 2016

Sitä samaa

Tänään on dpo 4 ja aamulämpö näyttää edelleen sitä samaa lukemaa; 36.61 astetta.
Viime lugekierrossa, jossa jopa raskauduin, nousi lämmöt dpo 4 jo yli 36.7 asteen. Vihjaakohan tuo nyt sitten sitä, ettei hedelmöittymistä ole tapahtunut. Pakko myöntää, olen joutunut nyt parina päivänä ottamaan taas buranaa tuohon hirveeseen hammassärkyyn, mutta vain yhden tabletin päivässä. Sekin voi toki vaikuttaa lämpöihin, mutta ennen kaikkea hedelmöittymiseen.

Tuntuu taas jo ihan siltä, että toivo on jo menetetty, vaikka vastahan tässä ollaan alussa. Ei näitä päiviä suotta kutsuta piinapäiviksi :D Mutta toisaalta jos ajatellaan, niin jouluun on enää pari viikkoa ja sehän menee ihan liian nopeasti. Vielä en ole yhtäkään lahjaa ostanut ja joulukorttejakin oli tarkoitus vielä jossain välissä askarrella.

Eiköhän 10 päivää mene ihan hujauksessa.

Niin tai näin, mukavaa viikonloppua kaikille! ♥

16 kommenttia:

  1. Luin useat postauksesi taas ja todella koskettavia olivat. Aivan varmasti sitä näkee jokaisen lapsia, raskausmahoja yms ihan eritavalla, kun itsellä sama päämäärä. Mäki muistan kesällä olin hetken niin suossa ton yrittämisen kans, vaikkei sinänsä kauaa yritetykkään mut kyl siin heräs 5kk aikana monenlaisia tunteita,kun äiti ja sisko raskautui heti.
    Kyllä te saatte kokea vielä vanhemmuuden! Kaverini oli harjoittelussa lapsettomuuspolilla ja lähes jokaiselle voidaan taata se yksi lapsi, ellei oo rakenteellisiq tms muita harvinaisia vikoja kropassa. Ei tarvi edes omia munasoluja enää siihenkään. Sä kuitenkin ovuloit ja sulla niitä omia on et vaikka tämä luomu ei tuottais tulosta niin te saatte kyllä keinohedelmöityksellä viimeistään.
    Mä silti uskon,kun olet ennenkin luomuna raskautunut et luomuna teillä on erittäin hyvät mahikset siihen ja nyt kokeilette noita boosteja.
    On varmana yhtä tunteiden vuoristorataa saada vaavia alulle ja tuskallisen hidastakin. Ei oo helppoa :( voin vain kuvitella. Itse en varmaan tuossa tilanteessa kovin ilolla näkisi ystävän äityttä vieressä tms, koska se vaan muistuttais kaikesta, mitä joutuis käymään läpi. Tuntuu kyl pahalta sun/teidän puolesta tää raskas prosessi.
    Toivotaan nyt et se burana ei olis häirinnyt hedelmöittymistä ja paljon onnea tälle kierrolle <3 Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä toisaalta ajattelee, että tämä reilu kaks vuotta on ollut lyhyt aika, mutta jos sitä johonkin vertaa, niin onhan se ihan mielettömän pitkä aika :D Mä todella haluan uskoa, että seuraava tärppi vie loppuun asti, mutta menetyksen pelko on aina läsnä. Niin monta lapsettomuustarinaa lukeneena ei voi kuin todeta, että koskaan ei voi etukäteen tietää mitä elämässä tapahtuu. Siksipä elämme päivä kerrallaan ja missään nimessä ei saa koskaan luopua toivosta :) Teilläkin pian ultra lähenee, iih!! Tuuthan sitten kertomaan kumpi siellä vilkuttelee ♥

      Poista
    2. Juu 10pv enää ja tuun kertomaan. Tätä sun blogia ja matkaa on vaan pakko seurata. Hengessä mukana ja peukut niin pystyssä et saisit pian taas kokea raskauden ihan loppuun asti <3

      Poista
  2. Ei ole menetetty toivoa! <3 Ja nopsaa menee aika tässä joulun alla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta liian nopsaa, toisaalta liian hitaasti xD Voi näitä piinapäiviä, mut jee kohta on joulu!! Hihii.

      Poista
  3. En usko että vihjaa, syöt kuitenkin tulehduskipulääkettä ja niinkuin itsekin totesit niin se voi vaikuttaa ruumiinlämpöön.itse päätin olla kyttäämättä oireita tai oloja vaikka helppoa se ei ole. Ja onhan se ihan kivaakin jännätä jotain :) mä ootan että pääsee taas testailemaan! - jellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti nuo tulehduskipulääkkeet ei ole vaikuttanut muuhun kuin tuohon hammassärkyyn :) Jospa siellä oliskin jotain positiivista tapahtunut ;) Pidetään peukkuja ja tsemppiä sinnekkin piiniksiin!

      Poista
  4. Mä en valitettavasti pysty sua tsemppaamaan, että "Äkkiä se aika siinä menee…", koska olen itse niin kärsimätön ja ahdistaa nämä piinapäivät. Minäkin olen ihan varma, että tämä kierto on varma nega. Perustuen edellisen plussakierron oireisiin, joita ei nyt ole ja omaan vahvaan fiilikseen. Ajattelin, että alan testaamaan vähän liian ajoissa, niin kerkiän siinä sitten tottumaan negaan…Summa summarum: Piinapäivät ei ole mua varten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi Bea :D ♥ Sun pitäis keksiä joku suuritöinen asia missä on deadline, ni johan alkaa aika käymään vähiin xD Mulla on montakin asiaa mitkä pitäis hoitaa ennen joulua, mutta arkena ei ehdi ja viikonloput loppuu kesken :D Tsemppiä! Yhdessä me tästä selvitään!

      Poista
  5. Voihan piinapäivät :D <3 olet ajatuksissa täällä ja jännitän mukana kierron loppua. Ja valitettavasti en minäkään pysty sanomaan, että kyllä ne päivät nopeasti kuluvat,koska olen sellainen hermoheikko itse :D mutta. Ei oo montaa päivää enää ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, mä oon ehkä enemmänkin laiska hetkessä eläjä, niin en osaa ajatella pitkälle tulevaisuuteen :D Kyllä tää aika menee nopeesti. Kauhulla jo kattelin taas lugejen hupenevan, kun niitä oli mulla jäljellä just parille viikolle :D Ei oo montaa päivää enää :)

      Poista
  6. Millon meinasit testailla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Normaalisti en testaa ennen kuin menkat on myöhässä tai jos pitää luget lopettaa, mut nyt pitää ehkä jo ens la testata dpo12 kun ollaan menossa viettämään tyttöjeniltaa kavereiden kanssa :D

      Poista
  7. Alina, mitä appia käytät ovulaation tarkkailuun? Haluaisin myös jonkin suomenkielisen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on käytössä tällainen sovellus. Olen kyllä tykännyt kovasti :) Vähän ehkä suomenkieliset käännökset tökkii, mutta ei ole minua juuri haitannut.

      Poista
    2. Kiitos! Testaukseen menee :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)