11. joulukuuta 2016

Dpo 6

Tiettekö, multa meni nyt vähän luotto tuohon meiän kuumemittariin, koska aamun eka mittaus näyttää edelleen 36.61 astetta! Ei oo todellista. Noh mä oon kyllä mitannut hetken päästä uudestaankin nyt tänään ja eilen, ja eilen se näytti tokalla mittauksella 36.35 astetta ja tänään 36.80 astetta. Mitä näistä tuloksista mä nyt uskon?? Onko tuohon mittariin tallentunu joku vakio keskilämpö ja se siks piippaa jo ennen aikojaan vai mitä ihmettä nyt? Ei kai siinä sellaista ominaisuutta pitäis olla, vai onko patterit lopussa :D Jos noita tokan mittauksen tuloksia kattoo, niin ne olis ehkä uskottavampia. Eli tuo pieni lämmön lasku vois viitata dpo 5 estrogeeni spurttiin ja sen jälkeenhän lämmöt luonnollisesti nousee entistä korkeammalle. No en tiedä mitä uskoa, mut vähän höhlältä näyttää merkata tuo sama tulos joka päivä mun kalenterisovellukseen kun viivadiagrammi näyttää tylsästi vaan suoraa viivaa. Mitä mieltä te ootte?

Eilen käytiin vähän ostoksilla ja leivottiin pipareita. Kotona tuoksuu nyt ihanasti pipareille ja jouluomenille ja mandariineille. Ah niin ihana joulun tunnelma. Tänään jos jaksais nopsasti siivota, niin voitais hakea kuusi kellarista. Joo, meillä ei ole aitoa kuusta, koska koira luonnollisestikkin kuljettais kaikki havut ympäri kämppää, joten ollaan todettu muovikuusi käytännöllisemmäksi. Hyvin on kestänyt jo viitisen vuotta sama kuusi :D Yritettiin metsästää kaupasta jotain sellaista kuusituoksua, mutta ei olla löydetty mistään. Onko sellaisia edes missään? Duunikaveri kertoi, että ne olis joskus sellaisen bongannut, mutta mä en vaan löydä mistään. No jaa, samapa tuo.

Kelatkaa, parin viikon päästä joulu on jo ohi! Miten aika voi mennä näin nopeasti! Onneks me päästään vielä joulun jälkeen hieman fiilistelemään Tallinnan joulutoria ja "lepäilemään" hieman hotellin lakanoihin ;) Sitä odotellessa!

Ihanaa kolmatta adventtia kaikille! ♥

7 kommenttia:

 1. Suorastaan kadehdittavaa, kuinka iisisti pystyt piinapäivät ottamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mulla on vaan liian monta pettymystä takana, mutta positiiviset yllätykset on aina ihania :D

   Poista
 2. Ihan hullua että joulu on pian ja sitten se onkin jo ohi! Rupesin miettimään, että kohta voisi kuusen käydä ostamassa. Meillä oli pitkään tekokuusi, mutta se kuusen tuoksu on just niin ihana!
  Saanko kysyä, minkä rotuinen koira teillä on? Jos on harvinainen ja tunnistettivissa ei toki tarvi kertoa. :)
  Mulla kans välillä tulee samoja fiiliksiä noiden mittareiden kanssa. Prkl ku vois vaan olla mittailematta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu on niin lyhyt aika, mutta siksi sitä aina odottaakin niin innolla :D Meillä on sellainen italian vesikoira. Ihana pieni kikkurapylly :) ei onneksi pahemmin kuusesta välitä, mutta ohi mennessä aina vähän heiluttaa alaoksia :D

   Poista
  2. Voi. Ne on kyllä ihania kikkuraisia. <3

   Poista
 3. Meilläkin olis ihana muovikuusi, mutta valitettavasti se on toista vuotta jo jemmassa, koska meidän kissat kaataa sen kokoajan ja palloja siinä ei kohta olis! :D koirat tuskin sanois mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo kissat ja joulukuuset = ei niin hyvä yhdistelmä :D meiän koiru ei juuri kuusesta välitä, mutta aina ohi mennessä saattaa vähän oksia heilutella :)

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)