27. joulukuuta 2016

Ilo, lapsi, terve

Tänään bongasin facebookin seinältä taas tuon hassun hauskan Uusi Vuosi "pelin", jossa pitää kirjaimien seasta etsiä kolme sanaa, jotka kuvastavat tulevaa vuotta 2017. Ensimmäiset kolme sanaa jotka löysin olivat ILO, LAPSI ja TERVE. Tuntuu ihan hassulta, että silmäni bongasivat juurikin nuo sanat. En toivokkaan juuri nyt mitään muuta kuin, että saisimme viimein syliin sen terveen lapsen iloa tuomaan.

Viime vuonna bongasin sanat RAKKAUS, PERHE ja ONNELLISUUS, mikä kertoi varmasti paljon siitä, että menimme naimisiin ja minusta tuli täti veljeni tyttärelle ja elin elämäni onnellisimpia hetkiä juurikin tänä vuonna 2016. Vastoinkäymisiäkin koettiin, mutta ne aina kuuluu osaksi tasapainoista elämää.

Nyt alkaa kuitenkin olla aika valmistautua pistämään vuosi 2016 pakettiin. Joulu meni mukavasti perheidemme kesken. Ei saatu vauvauteluita, eikä kuultu miehenikään serkulta vauvauutisia(huh). Antibioottikuurikin loppuu viimein tänään(toinen loppui jo sunnuntaina) eikä tarvitse enää aikatauluttaa päivän syömisiä niiden mukaan ja kärsiä kauheista vatsavaivoista. Hampaankoloakaan ei enää jomota yhtään, joten voinen todeta sen viimein parantuneen kunnolla. Olo alkaa pikku hiljaa olemaan taas normaali.

Huomenna lähdemme mieheni kanssa Tallinnaan kylpylähotelliin pariksi päiväksi. Saadaan vähän irtautua arjesta ja nauttia vain toistemme läheisyydestä. Pakko myöntää, että antibiootit on kunnon himon tappaja vatsan väänteineen. Toivottavasti saadaan siellä vähän kerättyä voimia päättääksemme vuoden 2016 ja toivottaaksemme vuoden 2017 tervetulleeksi.

Toivottavasti kaikilla on ollut ihana joulu ja ootte saaneet paljon toivottuja lahjoja ja läheisyyttä ♥

Iiih en malta odottaa huomista!

8 kommenttia:

 1. Ihanaa Tallinnan hemmottelua teille :) Olkoon vuosi 2017 meille kaikille se vuosi kun saamme viimein iloiset terveet lapsemme <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa erittäin hyvältä suunnitelmalta :) ❤️ kiitos!

   Poista
 2. Ai sulla loppukin antibioottikuuri jo aiemmin? Eli voit ottaa uutena vuotena skumppaa, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lopetan sen päivää aikasemmin ettei tarvi ottaa matkalle mukaan lääkkeitä. Muutamaan päivään en voi ottaa alkoholia sen antabusefektin takia, mut ehkä uuden vuoden aattona uskaltaa yhen skumppalasillisen verran kilistellä :)

   Poista
 3. Ihana ennustus! ❤ facebook tietää nykyisin kaiken, joten ihan varmasti myös tämän! Myös Tallinna kuulostaa aika ihanalta. Ja romanttiselta! 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tuo ennuste kävisi toteen ja lapsi tulisi myös meidän perheeseen iloa tuomaan :) niin ja romantiikkaa on varmasti luvassa ;)

   Poista
 4. Mä sain lapsi, terveys ja lomamatka.
  Ihanaa rentoutuslomaa teille kyyhkyläisille, nauttikaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ihanaa. Lapset meille molemmille suokaa ❤️ lomamatkakin kuulostaa lisäksi tosi hyvältä ;)

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)